Η βασίλισσα έτοιμη να πάει τον πρίγκιπα Harry στα δικαστήρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα έτοιμη να πάει τον πρίγκιπα Harry στα δικαστήρια

Δύσκολη η κατάσταση ανάμεσα στους Sussexes και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Τι συνέβη και η σχέση τους είναι τεταμένη όσο ποτέ.

Υπάρχουν πολλές φήμες για τη σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Για την ακρίβεια υπάρχουν δύο εκδοχές για την μεταξύ τους κατάσταση και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ποια είναι αλήθεια και ποια όχι.

Η πιο πρόσφατη είναι κάπως σκληρή και αρκετά απρόσμενη. Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως δεν ήθελε ως τώρα να απαντήσει στα συνεχόμενα σχόλια του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για τη βασιλική οικογένεια, όμως τώρα φαίνεται πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Harry-Meghan: Δε θα βαφτίσουν την Lilibet στο Windsor αλλά στην Καλιφόρνια- Έξαλλη η βασίλισσα

Στα δικαστήρια ετοιμάζεται να πάει η Ελισάβετ τον Harry

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Αυτού Μεγαλειότητα προφανώς έχει «εκνευριστεί με τις επανειλημμένες επιθέσεις» από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και ετοιμάζεται να δώσει ένα τέλος στις αλλεπάλληλες επιθέσεις του πρώην βασιλικού ζεύγους, απέναντι στο «στέμμα». Μια πηγή εξήγησε στο tabloid ότι ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού έχουν έρθει σε επαφή με ειδικούς που ασχολούνται με θέματα συκοφαντικής δυσφήμισης, λέγοντας: «Η αίσθηση που επικρατεί, είναι πως η βασίλισσα δεν θα ανεχτεί τίποτα άλλο στο εξής».

Εσωτερική πηγή στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η μονάρχης και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια έχουν φτάσει στο σημείο της κατάρρευσης, και δεν φοβούνται να το κάνουν γνωστό στο ζευγάρι: «Υπάρχει ένα όριο στο πόσο θα ανέχονται αυτή την κατάσταση και η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια. Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες. O Harry και η Meghan θα ενημερωθούν και θα γνωρίζουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν άλλο ανεκτές».

Σύγχυση προκαλούν τα δημοσιεύματα για τη σχέση Sussexes-Ελισάβετ

Μπορεί η Sun να μιλά και να αναφέρεται σε δικαστήρια και άσχημες καταστάσεις, ο Omid Scobie όμως που έχει γράψει και τη βιογραφία των Sussexes, βρέθηκε καλεσμένος στο Good Morning America και αποκάλυψε το εξής για τις σχέσεις των Harry-Meghan-Ελισάβετ.



Ο Omid και η Carolyn αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι πολύ απογοητευμένο από τη μοναρχία, ωστόσο, αυτό δεν εκτείνεται στην προσωπική τους σχέση με την ίδια τη βασίλισσα.

Ανατροπή: Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοίμαζαν μία μεγάλη κίνηση πριν το Megxit

«Όταν πρόκειται για τη σχέση αυτή καθαυτή με τη βασίλισσα, είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ - δεν έχουν τίποτα άλλο παρά αγάπη για αυτήν», είπε ο Omid. «Φυσικά τους είδαμε να ονομάζουν την κόρη τους από το παρατσούκλι της βασίλισσας, κι αυτό μας δίνει πραγματικά μια εικόνα για αυτή τη στενή σχέση, και ξέρεις ότι είναι υπέροχο να μπορείς να το διορθώσεις σήμερα», εξήγησε.

Ποια εκδοχή είναι αληθινή και ποια ψέμα; Σίγουρα θα ανακαλυφθεί στην πορεία.