Ανατροπή: Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοίμαζαν μία μεγάλη κίνηση πριν το Megxit

Ανατροπή: Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοίμαζαν μία μεγάλη κίνηση πριν το Megxit

Άλλη μία απόδειξη ότι δε φταίει μόνο η Meghan για την απομάκρυνση από το παλάτι.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι το ζευγάρι των royals που έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα τα τελευταία χρόνια. Όταν, όμως, στις 8 Ιανουαρίου του 2020, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τον τίτλο των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας, έφεραν τα πάνω κάτω στο παλάτι.

Αυτή η κίνηση δεν μπορείς να πεις ότι εξέπληξε και πολλούς. Οι περισσότεροι, άλλωστε, γνώριζαν ότι ο Harry πάντα έκλινε περισσότερο προς την πλευρά της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, που δεν αγαπούσε τη ζωή στο παλάτι και δεν περνούσε καλά μέσα σε αυτήν. Τώρα, όμως, έφτασαν τα νέα ότι το ζεύγος ήθελε να μετακομίσει πολύ πριν την αποχώρησή του από παλάτι και, μάλιστα, υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας.

meghan markle prince harry 9

Η Meghan Markle έγινε 40 ετών: Οι ευχές της Kate και του William και η τούρτα


Η νέα δήλωση για το ζευγάρι

Σύμφωνα με την Dame Patsy Reddy, τη γενική κυβερνήτρια της Νέας Ζηλανδίας που μίλησε στο AP, η Meghan και ο Harry ήθελαν να μετακομίσουν εκεί. Κάτι που θα μπορούσε να είναι και άλλη μία απόδειξη ότι και ο Harry είχε στο μυαλό του τη μετακόμιση και ότι δεν πέφτει όλο το φταίξιμο στη Meghan.

Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο - κόλαφο για τη ζωή του στο παλάτι

«Όταν καθίσαμε κάτω και ήπιαμε ένα ποτό και είπαν ότι θα μπορούσαν να φανταστούν να ζουν σε ένα τέτοιο μέρος και αναρωτήθηκαν αν αυτό θα ήταν θεωρητικά εφικτό, εμείς τους είπαμε ΄Εννοείται. Θα ήταν εντάξει’»

«Σκέφτονταν πώς θα μπορούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και, προφανώς, πήραν κάποιες αποφάσεις από τότε», είπε χαρακτηριστικά.




Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην California τον Ιούλιο του 2020 σε μία ιδιοκτησία που κοστολογείται περί τα 15 εκατομμύρια δολάρια.