Έξι ημέρες πριν την ημερομηνία θανάτου της Diana, η επίσημη αφίσα της ταινίας Spencer συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
Έξι ημέρες πριν την ημερομηνία θανάτου της Diana, η επίσημη αφίσα της ταινίας Spencer συγκινεί

Η νέα αφίσα της ταινίας Spencer με την Kristen Stewart είναι γεγονός.

Από την πρώτη στιγμή που η 31χρονη Kristen Stewart εμφανίστηκε στις οθόνες μας ως πριγκίπισσα Diana, η ομοιότητα με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν τέτοια που σε καθήλωνε.

Επιτέλους, έχουμς ημερομηνία και το πρώτο επίσημο poster της ταινίας Spencer, στην οποία η ηθοποιός του Twilight θα υποδυθεί την Lady Di.

Η ταινία επικεντρώνεται στην απόφαση της Diana να χωρίσει από τον Κάρολο, το 1991, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Sandringham το οποίο ως γνωστόν είναι η εξοχική κατοικία της Ελισάβετ και το μέρος που η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται τα Χριστούγεννα.

Διάβασε κι αυτό: Η νέα φωτογραφία της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana καθηλώνει

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021 και στην επίσημη αφίσα της ταινίας του Pablo Larraín το πρόσωπο της Kristen δεν φαίνεται αλλά η σιλουέτα της φαίνεται σκυμμένη ενώ η πριγκίπισσα φορά μια βραδινή τουαλέτα.

Και για όσους βρεθούν στο φεστιβάλ Βενετίας την επόμενη Παρασκευή, θα έχουν την τύχη να δουν πρώτη το Spencer.



Στο τρέιλερ που προβλήθηκε μόλις σήμερα στη Βενετία, η κάμερα ακολουθεί την Diana στην άφιξη στο Sandringham και η πριγκίπισσα βρίσκεται στο μπάνιο ενώ την καλούν στο γεύμα.
Στο τρέιλερ αυτό ο Κάρολος και η κινηματογραφική Diana συζητούν το πώς τους φαίρονται τα μίντια και διαφωνούν για τον τρόπο που οι δυο τους χειρόζονται τον Τύπο.

Τι είχε πει η Kristen για τον ρόλο αυτό;