Kristen Stewart:Η πρώτη της εικόνα ως πριγκίπισσα Diana είναι συγκλονιστική

Kristen Stewart:Η πρώτη της εικόνα ως πριγκίπισσα Diana είναι συγκλονιστική

Πρέπει απλά να δεις τη φωτογραφία της.

Η πριγκίπισσα Diana ήταν η αγαπημένη πριγκίπισσα όλων των Βρετανών, η οποία με το έργο της άλλαξε πολλά πράγματα στη λειτουργία του βασιλείου και στους κανόνες που τους επέβαλλε το βασιλικό πρωτόκολλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έσπασε το πρωτόκολλο, δίνοντας έτσι κι ένα μικρό πάτημα στη Meghan Markle. Την ημέρα που η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, όλα άλλαξαν για τους Βρετανούς, αλλά και για την βασιλική οικογένεια.

Κανείς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον θάνατό της και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι καινούργιο για την πριγκίπισσα του «λαού» ενθουσιαζόμαστε. Και κάπως έτσι ενθουσιαστήκαμε τον περασμένο Ιούνιο όταν μάθαμε πως θα βγει μια νέα ταινία για τη Diana.

Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα του Deadline, η ταινία «καλύπτει ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν η Diana αποφασίζει ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν λειτουργεί, και ότι πρέπει να απομακρυνθεί από το μονοπάτι που είχε μπει για να γίνει κάποια μέρα βασίλισσα», ανέφερε ο Pablo Larraín, σκηνοθέτης της ταινίας.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και έχουμε ήδη την πρώτη εικόνα της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana. Ακολουθεί μια σύνοψη της ταινίας, σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín: Δεκέμβριος 1991: Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει από καιρό κρυώσει. Αν και οι φήμες για τις απιστίες και το διαζύγιο αφθονούν, η ειρήνη επιβάλλεται για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο Sandringham Estate. Υπάρχουν φαγητό και ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι. Φέτος, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η ταινία ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk και αποφασίζει να αφήσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Οι Timothy Spall, Sally Hawkins και Sean Harris πρωταγωνιστούν επίσης.

Αν και είναι δύσκολο να σκεφτούμε κάποια άλλη στη θέση της Diana μετά την Emma Corrin στο Crown, η Kristen Stewart στη φωτό που κυκλοφόρησε της μοιάζει απίστευτα. «Η ταινία Spencer είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Νταϊάνα σε ένα καθοριστικό σημείο της ζωής της. Είναι ένας φυσικός ισχυρισμός του αθροίσματος των τμημάτων της, που ξεκινά με το δεδομένο όνομά της. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Νταϊάνα προσπαθεί να κρατήσει τι σημαίνει το όνομα Spencer για αυτήν».

Δες τη φωτό στη gallery και πες μας αν μοιάζουν τελικά.