Spencer: Η Kristen Stewart ως Diana-Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Spencer: Η Kristen Stewart ως Diana-Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

Μετά την κυκλοφορία του poster ήρθε η σειρά του teaser trailer και θα εντυπωσιαστείς.

Το πρώτο teaser trailer της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία Spencer είναι επιτέλους εδώ. Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του poster της ταινίας και πέντε ημέρες πριν την ημερομηνία θανάτου της Diana κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer της ταινίας και το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιαστείς.

Η Kristen Stewart μοιάζει πλέον ως η ιδανική επιλογή για την ενσάρκωση της Lady Di και αυτό είχε γίνει φανερό από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν οι πρώτες της φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Τώρα στο trailer θα δεις το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και θα καταλάβεις.

Έξι ημέρες πριν την ημερομηνία θανάτου της Diana, η επίσημη αφίσα της ταινίας Spencer συγκινεί

Λίγα λόγια για την ταινία Spencer σε σκηνοθεσία του Pablo Larrain

Δεκέμβριος 1991: Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει από καιρό «τελειώσει». Αν και οι φήμες για τις απιστίες και το διαζύγιο αφθονούν, η ειρήνη επιβάλλεται για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο Sandringham. Υπάρχουν φαγητό και ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι, όμως φέτος, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

SPENCER 2

Η ταινία ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk και αποφασίζει να τελειώσει οριστικά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021 και στην επίσημη αφίσα της ταινίας του Pablo Larraín που κυκλοφόρησε εχθές (25/8/21) το πρόσωπο της Kristen δεν φαίνεται, αλλά η σιλουέτα της είναι σκυμμένη ενώ φορά μια βραδινή τουαλέτα.

Η νέα φωτογραφία της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana καθηλώνει

Όσοι βρεθούν στο φεστιβάλ Βενετίας την επόμενη Παρασκευή, θα έχουν την τύχη να δουν πρώτη το Spencer. Στο τρέιλερ που προβλήθηκε εχθές (25/8) στη Βενετία και κυκλοφόρησε σήμερα στο YouTube, η κάμερα ακολουθεί την Diana στην άφιξη στο Sandringham και η πριγκίπισσα βρίσκεται στο μπάνιο ενώ την καλούν στο γεύμα.

Το βίντεο έχει ήδη 30 χιλιάδες views ενώ τα σχόλια αποθεώνουν την Kristen Stewart!



Δες σχόλια στη gallery που ακολουθεί: