Ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει με ονόματα και θα «κάψει» την Καμίλα

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει με ονόματα και θα «κάψει» την Καμίλα

Ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει επίθεση κατά της μητριάς του. 

Θυμάσαι πως πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η πρόθεση της βασίλισσας Ελισάβετ να κινηθεί δικαστικά σε κάθε νέα επίθεση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Φαίνεται πως τα νέα που έχουμε από το μέτωπο του Harry εξηγούν γιατί η βασίλισσα συμβουλεύεται ήδη δικηγόρους για το μέλλον.

Τι γνωρίζαμε για τη βασίλισσα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Αυτού Μεγαλειότητα προφανώς έχει «εκνευριστεί με τις επανειλημμένες επιθέσεις» από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και ετοιμάζεται να δώσει ένα τέλος στις αλλεπάλληλες επιθέσεις του πρώην βασιλικού ζεύγους, απέναντι στο «στέμμα.

«Η αίσθηση που επικρατεί, είναι πως η βασίλισσα δεν θα ανεχτεί τίποτα άλλο στο εξής. Υπάρχει ένα όριο στο πόσο θα ανέχονται αυτή την κατάσταση και η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια. Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες. O Harry και η Meghan θα ενημερωθούν και θα γνωρίζουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν άλλο ανεκτές».



Ετοιμάζει επίθεση ο Harry

Όλοι θυμούνται την περιβόητη συνέντευξη στην Oprah όπου ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε κάνει κάποια περίεργα σχόλια για το χρώμα που θα έχει το πρώτο παιδί του Harry και της Markle και το πόσο μαύρο θα είναι.

Ο Harry επέλεξε να μην κατονομάσει το μέλος της οικογένειάς του που έκανε τα σχόλια αυτά μετά από την παράκληση της Meghan η οποία θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το Παλάτι.

Τα όνομα που είχε ακουστεί πως έκανε το σχόλιο αυτό ήταν η κόρη της βασίλισσας, πριγκίπισσα Άννα, αλλά σύμφωνα με τον μπάτλερ της Diana, ο Harry θα κατονομάσει την Camilla Parker Bowles.

Η βιογραφία:

Ο Harry ετοιμάζει βιογραφία για την οποία θα αμειφθεί με 29 εκατομμύρια λίρες και σύμφωνα με τη Sun θα κατονομάσει τον ρατσιστή από το Παλάτι.

Ο Paul Burrell τόνισε πως ο Harry θα αποκαλύψει μυστικά της Καμίλα στα τέσσερα βιβλία που έχει συμφωνήσει να γράψει και για τα οποία δεν θα περιμένει να πάρει έγκριση από το Παλάτι.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του 63χρονου στο Closer, ο εκδότης του Harry θα θέλει να βγάλει τα λεφτά που θα δώσει και θα απαιτήσει να υπάρχουν ονόματα και λεπτομέρειες.