7 ταινίες και TV shows στα οποία συμμετείχε η Meghan Markle και δεν θυμάσαι (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
7 ταινίες και TV shows στα οποία συμμετείχε η Meghan Markle και δεν θυμάσαι (video)

H Meghan Markle δεν ήταν πρωταγωνίστρια μόνο στο Suits.

Πριν η Meghan Markle γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry και γίνει δούκισσα του Sussex, ήταν μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός. Περισσότερο γνωστή είναι για τον ρόλο της στο Suits ως δικηγόρος, αλλά και ως το κορίτσι με τη βαλίτσα νούμερο 24 στην εκπομπή Deal or No Deal.

Αυτά όμως είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της, καθώς η Meghan έχει συμμετάσχει σε διάφορα projects προτού γνωρίσει τον πρίγκιπά της, Ηarry, και παντρευτούν. Θυμάσαι όμως σε ποια projects;

Η Meghan Markle έχει παίξει σε μία από τις αγαπημένες σου ταινίες, και σίγουρα δεν τη θυμάσαι καν

Η Meghan στο «Παντρεμένοι με παιδιά»

Η Meghan μεγάλωσε στα γυρίσματα του Married… with Children. Μάλιστα σε συνέντευξή της στο Esquire είχε πει: «Κάθε μέρα μετά το σχολείο για 10 χρόνια, ήμουν στο γύρισμα της σειράς Παντρεμένοι με παιδιά, που είναι ένα πραγματικά αστείο και δύσκολο μέρος για να μεγαλώσει ένα κοριτσάκι με καθολική σχολική στολή». Ο Thomas Markle, ο αποξενωμένος πλέον πατέρας της, δούλεψε στο shοw για δέκα σεζόν. Η Meghan εμφανίστηκε κάποια στιγμή ως μαθήτρια που καθόταν στη σκηνή, αν και ο ρόλος της δεν είχε γραφτεί σε κανένα σενάριο. Μάλιστα άφησε εξαιρετική εντύπωση στο cast και στο πλήρωμα που ο Ed O ’Neill θα την αναγνώριζε δεκαετίες αργότερα.



Η συμμετοχή στο General Hospital

Είναι πολύ συνηθισμένο για τους ηθοποιούς που μόλις ξεκικούν την καριέρα τους να εμφανίζονται σε μεμονωμένα επεισόδια σαπουνόπερων και αστυνομικών σειρών. Η δούκισσα του Sussex δεν αποτέλεσε εξαίρεση, γιατί η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο General Hospital. Είχε έναν μικρό ρόλο ως νοσοκόμα «Jill». Η Markle βιοπορίστηκε στην αρχή, παίρνοντας ρόλους σε πολλές εκπομπές όπως το CSI: NY και το Century City.

A Lot Like Love

Η Markle ήταν πολύ περήφανη για τη δουλειά της ως Rachel Zane στο Suits. Σε μια συνέντευξη του 2013 στο Marie Claire, εξήγησε ότι εκτιμούσε πραγματικά την ευφυΐα του χαρακτήρα. «Κοίτα, η πρώτη μου οντισιόν ήταν για το «Hot Girl #1» σε κάποια ταινία. Είναι το απόλυτο για μένα όταν οι σεναριογράφοι είναι σε θέση να λένε «Σίγουρα, μπορείς να είσαι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για μια τέτοια θέση», ανέφερε η Meghan, η οποία εν τέλει πρωταγωνίστησε στο A Lot Like Love.

Αυτή η ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher ήταν μια αποτυχία τόσο κριτικά όσο και εμπορικά, αλλά είναι ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της Markle. Ashton και Markle μοιράστηκαν μόνο λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου.

90210

Το 2008 ήταν μια αρκετά σημαντική χρονιά για τη δούκισσα του Sussex. Κέρδισε ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές Good Behavior και The Apostles και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Brad Garrett σε ένα επεισόδιο του «Til Death». Όλοι αυτοί είναι μικροί ρόλοι, το ακριβές είδος των θέσεων που θα περίμενες ότι έχει μια ανερχόμενη ηθοποιός. Ένας δυνητικά υποσχόμενος ρόλος ήταν στο reboot του 90210.

Remember Me

Αυτό το ρομαντικό δράμα με τον Robert Pattinson, οι περισσότεροι το θυμούνται για το περίεργο τέλος του. Η Markle έπαιξε τη «Megan» ως μέρος ενός ταλαντούχου καστ, συμπεριλαμβανομένων των Pierce Brosnan και Chris Cooper. Ο σύζυγος της Markle εκείνη την εποχή, ο Trevor Engelson, ήταν παραγωγός της ταινίας.



Get Him to the Greek

Ήξερες ότι κάποτε η Meghan Markle έκανε παρέα με τον Russel Brand; Είχε έναν άγνωστο ρόλο το 2010 στο Get It to the Greek όπου φίλησε τον κωμικό. Ο ρόλος ήταν τόσο μικρός που ο Brand δεν θυμόταν ότι αυτό συνέβη μέχρι να παρακολουθήσει ένα κλιπ χρόνια αργότερα.



Horrible Bosses

Η δούκισσα Meghan έπαιξε το κορίτσι της FedEx Jamie, έχοντας περίπου ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου με τον Jason Sudeikis στο Horrible Bosses του 2011. Ο σταρ του Ted Lasso αστειεύτηκε αργότερα: «Ήταν βασιλική εκείνη τη στιγμή και φάνηκε ότι στην πορεία μόνο καλύτερη έγινε σε αυτό».



Η Markle ήταν μέρος ενός καστ με stars που περιλάμβανε επίσης την Jennifer Aniston και τον Donald Sutherland.