Meghan Markle- Kate Middleton: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle- Kate Middleton: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Τελικά, είναι καλύτερες οι σχέσεις της Meghan Markle με την Kate Middleton;

Μην περιμένεις να δεις την τετράδα των Fab Four (Harry- Meghan – Kate- William) σύντομα μαζί κι αγαπημένη.
Με τους Sussexes στην Καλιφόρνια και τους Cambridges στο Λονδίνο και με όσα έχουν συμβεί τη φετινή χρονιά, το χάσμα ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες και στις συζύγους τους είναι πιο βαθύ από ποτέ.

Κι όχι μόνο!

Ψέμα η καλυτέρευση της σχέσης ανάμεσα σε Kate και Meghan

Ο δημοσιογράφος Omid Scobie και συγγραφέας του βιβλίου Finding Freedom ετοίμασε μια ανανεωμένη εκδοχή του βιβλίου με πρόσθετα κεφάλαια που αφορούν στη φετινή χρονιά μετά τη συνέντευξη στην Oprah και τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.



Ο Omid μίλησε στο ET και στη Nischelle Turner και διέλυσε την πρόσφατη φημολογία.

«Νομίζω ότι είναι μια ευχή και μια ελπίδα να λέμε πως η Meghan και η Kate θα δουλέψουν μαζί σε πρότζεκτ του Netflix ή ότι μιλάνε στο τηλέφωνο. Κάπου διάβασα μια ιστορία που έλεγε πως κάνουν zoom κλήσεις μεταξύ τους ενώ ψήνουν κέικ».

Όπως τονίζει ο Omid, οι δύο δούκισσες ακολουθούν την πορεία που έχουν ξεκινήσει οι δύο πρίγκιπες. Τα αδέρφια δεν μιλάνε, δεν υπάρχει πραγματική επικοινωνία μεταξύ τους.



«Παρότι δεν υπήρξε αληθινή κόντρα ανάμεσα στις δούκισσες, υπήρξε απόσταση και ποτέ δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν η μία την άλλη. Οι Fab Four θα αποτύγχαναν μιας και δεν ήταν ίσοι. Δεν ήταν τέσσερα μέλη της βασιλικής οικογένειας με την ίδια δύναμη», τονίζει ο Scobie ο οποίος εξήγησε πως οι Sussexes κατάλαβαν γρήγορα πως ποτέ δεν θα ήταν ισάξιοι:

«Ήθελαν να κάνουν ό,τι και ο William με την Kate, να είναι στο επίκεντρο αλλά το Παλάτι γρήγορα τους υπενθύμισε τη θέση τους. Ο Harry είναι έκτος στη διαδοχή και πάντα θα ζει στη σκιά του αδερφού και των ανιψιών του».



Ο William ήταν ο πλέον ανυποχώρητος

Ο μεγάλος γιος της Diana ποτέ δεν χώνεψε το Megxit και δεν συγχώρησε τον αδερφό του και την Markle μετά τα όσα είπαν για εκείνον, το Παλάτι και την Kate στη συνέντευξη στην Oprah Winfrey.