Παντρεύτηκε ο αδερφός της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύτηκε ο αδερφός της Kate Middleton

Η οικογένεια της Kate Middleton μεγαλώνει.

Χαρμόσυνα είναι τα νέα που έρχονται από το παλάτι του Kensington και την οικογένεια της Kate Middleton. O μικρός αδερφός της, James Middleton, παντρεύτηκε την εδώ και τρία χρόνια σύντροφό του, Alizee Thevenet.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο James στο Instagram account του.

Χαρμόσυνα νέα για τη βασιλική οικογένεια: Κρυφός αρραβώνας στους Middletons!

To post του James Middleton στο Instagram

Το απόγευμα της Κυριακής (12/9) ο James Middleton έκανε ένα post στο Instagram account του, στο οποίο πόζαρε ο ίδιος και η αγαπημένη του Alizee στην ημέρα του γάμου τους.

«Κος & Κα. Middleton. Εχθές παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά μου, φίλους και μερικά σκυλιά φυσικά στο όμορφο χωριό του Bormes les Mimosas. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο ευτυχισμένος είμαι», γράφει ο James στο caption της φωτογραφίας του.


https://www.instagram.com/p/CTupl07g_ug

Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν το παρών, όμως από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνεται κανείς πως παρευρέθηκαν μαζί με την Pippa Middleton και τους γονείς τους, Michael και Carol Middleton.

Όπως αρκετά ζευγάρια, έτσι και ο James με την Alizee έπρεπε να αναβάλλουν τον γάμο τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.



Η γνωριμία του James και της Alizee οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στα κατοικίδιά τους

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως τα κατοικίδιά τους έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον γάμο τους, αφού ο επιχειρηματίας James αποκάλυψε στο παρελθόν ότι οφείλει στο σκυλί του την Ella, το γεγονός πως γνώρισε την οικονομικό εμπειρογνώμονα Alizee το 2018.

Ο 34χρονος έγραψε στην The Telegraph: «Οι δυο μας (η Ella και εγώ) ήμασταν στο South Kensington Club στο Chelsea. Η Ella ήταν ξαπλωμένη στα πόδια μου κάτω από το τραπέζι. Συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να θέλει λίγο νερό, την εμπιστεύτηκα για να πάει στο μπολ με το νερό στην άλλη άκρη της βεράντας.



Ωστόσο, έκανε μια παράκαμψη και στάθηκε στην Alizée. Μάλλον ντροπιασμένος, πήγα να ζητήσω συγγνώμη και να φέρω την Ella πίσω», εξήγησε. «Αλλά η Alizee νόμιζε ότι ήμουν ο σερβιτόρος και της παρήγγειλε να πιει ενώ συνέχιζε να την χαϊδεύει, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα και τράβηξε την προσοχή της.

Δεν το ήξερα, αλλά μόλις είχα γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό μου, όλα χάρη στην Ella. Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην Ella, δεν θα την έφερνα στο South Kensington Club και δεν θα μπορούσε να πει γεια στη γυναίκα που έγινε η αρραβωνιαστικιά μου», είχε πει ο James.

Δες όλες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.