Harry&Meghan Markle: Ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή- Οι νέες φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry&Meghan Markle: Ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή- Οι νέες φωτογραφίες

Harry και Meghan Markle είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Βρίσκονται στους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.

Τα 37α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (15/9/21) ο πρίγκιπας Harry, και με τη Meghan Markle βρίσκονται στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, αλλά και στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.

Η αμερικάνικη έκδοση, κυκλοφόρησε ένα τεύχος με γυαλιστερό εξώφυλλο, στα 37α γενέθλια του Harry, με τον πρίγκιπα να στέκεται πίσω από τη Meghan Markle με τα χέρια του στον δεξί της ώμο. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα κείμενο γραμμένο από τον σεφ φίλο τους Jose Andres, του οποίου η φιλανθρωπική οργάνωση World Central Kitchen αγαπήθηκε από τους Sussexes και υποστηρίζεται από το ίδρυμά τους Archewell στην Ινδία και την Καραϊβική.

Ο τρόπος που ευχήθηκαν ο William και ο Κάρολος στον Harry για τα γενέθλιά του, δείχνει τη σχέση τους

Το εξώφυλλο και οι νέες φωτογραφίες των Sussexes μετά από καιρό

Οι φωτογραφίες αυτές ήρθαν στο φως ανήμερα των γενεθλίων του πρίγκιπα Harry και έξι μήνες μετά την τελευταία του κοινή εμφάνιση στην Oprah Winfrey. Η επίμαχη συνέντευξη ήταν η τελευταία φορά που είδες μαζί το ζευγάρι, ενώ τον Harry μόνο του τον είδες τόσο στην κηδεία του Φίλιππου, όσο και στην αποκάλυψη του αγάλματος της Diana ανήμερα των γενεθλίων της.

Στο κείμενο που συνοδεύουν τις φωτογραφίες ο Jose γράφει: «Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν λένε απλώς τη γνώμη τους. Τρέχουν προς τον αγώνα».

Στο εξώφυλλο ο Harry είναι ντυμένος στα μαύρα και η Meghan στα λευκά σε μια βεράντα στο αρχοντικό τους αξίας 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων στο Montecito της Καλιφόρνια, και όπως είπε ο Andres το ζευγάρι είναι «ευλογημένο μέσω της γέννησης και του ταλέντου και καμένο από τη φήμη». «Θα ήταν πολύ πιο ασφαλές να απολαύσουν την καλή τους τύχη και να παραμείνουν σιωπηλοί. Δεν είναι όμως αυτό που κάνουν ο Harry και η Meghan, ούτε αυτό που τους χαρακτηρίζει».



Σε μια άλλη φωτογραφία, φορούν outfits στις ίδιες αποχρώσεις. Meghan και Harry στέκονται δίπλα σε ένα παράθυρο με ρούχα που επέλεξαν οι διάσημοι στυλίστες Clare και Nina Hallwroth, οι οποίοι πρόσφατα έντυσαν τον Brad Pitt και τη Jennifer Aniston, ενώ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Σέρβο Pari Dukovic.

Τα αρνητικά σχόλια δεν έλειψαν από τις νέες φωτογραφίες τους

Μπορεί ο Harry και η Meghan να βρίσκονται μέσα στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους haters να αφήσουν το δικό τους σχόλιο κάτω από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

O Πρίγκιπας Harry γίνεται 37! Από τα ξέφρενα πάρτι στο Las Vegas στο Megxit και την οικογενειακή ζωή

Ένας φωτογράφος έγραψε στο Twitter του: «Τρομερή δουλειά ρετούς. Μοιάζουν με εικόνες που φτιάχτηκαν σε υπολογιστή».

Άλλοι έγραψαν: «Αυτοί εικόνα μοιάζει να έχει υποστεί photoshop. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται είναι πολύ αποκαλυπτικός: είναι η παράσταση της Meghan και ο Harry είναι απλώς ο κομπάρσος».

Το σχόλιο ενός κριτικού έγραφε: «Ο Harry φαίνεται εντελώς αμήχανος να κοιτάζει πίσω από τη γυναίκα του έτσι», ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία εξωφύλλου αντανακλούσε τη δυναμική της σχέσης, επειδή η Meghan είναι μπροστά από τον σύζυγό της, κάνοντας το ακόλουθο tweet: «Wow, αυτή η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Δεν κρύβεται το ποιος έχει τον έλεγχο».

Το Archewell πάντως στο Instagram έκανε post την κοινή τους φωτογραφία στο παράθυρο, με το caption να είναι μια δήλωση του ζευγαριού.

« “Ο καθένας από εμάς μπορεί να αλλάξει τις κοινότητές του. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο” Harry & Meghan».


https://www.instagram.com/p/CT2F8ibtK-p

Δες όλες τους τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.