To photoshop στη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle εξόργισε το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
To photoshop στη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle εξόργισε το Twitter

Γιατί τα σχόλια στο Twitter είναι τόσα πολλά για το νέο εξώφυλλο του Harry με τη Meghan.

Ανήμερα στα 37α γενέθλιά του, ο πρίγκιπας Harry, και η Meghan Markle βρέθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, αλλά και στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.

Η αμερικάνικη έκδοση του TIME φιλοξενεί τον δούκα και του δούκισσα του Sussex όπως είναι γραμμένο χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο ενώ εκτός από τις τρεις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού υπάρχει και ένα κείμενο γραμμένο από τον σεφ φίλο τους Jose Andres, του οποίου η φιλανθρωπική οργάνωση World Central Kitchen αγαπήθηκε από τους Sussexes και υποστηρίζεται από το ίδρυμά τους Archewell στην Ινδία και την Καραϊβική.

Harry&Meghan Markle: Ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή- Οι νέες φωτογραφίες

Ο Andres φημολογείται πως ανέλαβε την οργάνωση του πάρτι για τα 40α γενέθλια της Meghan Markle και ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/CT13G4ytBSX

«Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν λένε απλώς τη γνώμη τους. Τρέχουν προς τον αγώνα… Το ζευγάρι είναι ευλογημένο μέσω της γέννησης και του ταλέντου και καμένο από τη φήμη. Θα ήταν πολύ πιο ασφαλές να απολαύσουν την καλή τους τύχη και να παραμείνουν σιωπηλοί. Δεν είναι όμως αυτό που κάνουν ο Harry και η Meghan, ούτε αυτό που τους χαρακτηρίζει».


https://www.instagram.com/p/CT23uG2BZx2

Τα μαλλιά του Ηarry πύκνωσαν

Πέραν από την επιλογή του ζευγαριού να μπει στο εξώφυλλο του περιοδικού για την επιρροή του, υπήρξε έντονη κριτική και για το photoshop που φαίνεται να έχει γίνει στο ζευγάρι, το οποίο φαίνεται να έχει το ίδιο ύψος και ο Harry εμφανέστατα αυξημένο όγκο μαλλιών.


https://www.instagram.com/p/CT2PaEqp6YZ

Τα απίστευτα σχόλια στα social media



Τι αφορούν τα σχόλια:

- Tα μαλλιά του Harry που πύκνωσαν
- Tη λαμπερή επιδερμίδα με τα ανοιχτά μάτια που θυμίζει πόστερ Twilight.
- Το ύψος του ζευγαριού και την περίεργη στάση του Harry πίσω από τη Meghan.
- Το γεγονός πως το Megxit έγινε για να βρουν την γαλήνη και την ιδιωτικότητά τους οι Sussexes, οι οποίοι έκαναν ένα ακόμα εξώφυλλο σε μια χρονιά με συνεντεύξεις πολύκροτες όπως εκείνη στην Oprah.