Ποια εγκυμοσύνη; Η Kate Middleton κάνει καταρρίχηση και εκπαιδεύεται σαν σωστή κομάντο (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ποια εγκυμοσύνη; Η Kate Middleton κάνει καταρρίχηση και εκπαιδεύεται σαν σωστή κομάντο (video)

Extreme sports για την Kate Middleton και το βίντεο στα social ξαφνιάζει.

Καμία εγκυμοσύνη θα μπορούσε να είναι η απάντηση της Kate Middleton με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στο Instagram.

Η Middleton που οι φήμες την ήθελαν έγκυο στο τέταρτο παιδί της, βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Windermere του royal τμήματος της Αεροπορίας, (RAF) και πέρασε το πρόγραμμα εκπαίδευσης ενώ εντάχτηκε κανονικά σε μια ομάδα για να δοκιμάσει τις αντοχές της σε εξωτερικό χώρο.

Εxtreme sports και Kate σημειώσατε Χι.

«Αυτές οι υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με διάφορες άλλες εκπαιδεύσεις, επιτρέπουν στους ανθρώπους της αεροπορίας να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και τις ηγετικές τους ικανότητες για τα επόμενα χρόνια», τόνιζε η λεζάντα του βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Kate πιο δραστήρια από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CUGCKMvFRGn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με μαύρο skinny παντελόνι που θύμιζε κολάν και αθλητικά μποτάκια, η Middleton έκανε αναρρίχηση, έκανε ποδήλατο και γενικά δεν έκανε πίσω σε καμία δραστηριότητα.

Η αλήθεια για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton που φημολογείται έντονα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Cumbria, μια περιοχή έξω από το Λονδίνο, η δούκισσα έκανε πέρα από extreme sports, μια εμφάνιση ακόμα.
Η Middleton επισκέφτηκε και το Windermere Children μια ομάδα 300 ατόμων που επέζησαν από το Ολοκαύτωμα και αποφάσισαν να μείνουν κοντά στη λίμνη της περιοχής από 1945 και μετά.



Τι ακριβώς ισχύει με την εγκυμοσύνη:

Η 39χρονη δούκισσα είχε εξαφανιστεί τους τελευταίους δύο μήνες μετά και το ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου, κάνοντας τους royal φανς να απορούν για το αν σκοπεύει να διαδεχτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στην απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Η Kate Middleton έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενθαρρύνει τα παιδιά της- Υιοθέτησέ τον!

«Νιώθω πως Kate και William έχουν μια χαριτωμένη τέλεια οικογένεια. H Κate ήθελε πάντα να ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών της με μια πενταμελή οικογένεια και εκεί θα σταματήσει. Και οι δύο θα είναι στη δεκαετία των 40 και θέλουν να προωθήσουν τους οργανισμούς, τις φιλανθρωπικές τους δράσεις και ένα μωρό δεν είναι σίγουρα μέσα στα σχέδια», είχε τονίσει ο βασιλικός σχολιαστής για το θέμα.