Η αλήθεια για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton που φημολογείται έντονα

Πατούλια Κατερίνα
Η αλήθεια για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton που φημολογείται έντονα

Η Kate Middleton έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο μήνες από τις βασιλικές της υποχρεώσεις.

Η Kate δεν είναι έγκυος. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου σίριαλ που παίζεται στο Παλάτι, το οποίο δεν είμαστε σίγουρη αν έχει χαρεί ιδιαίτερα με την σωρεία βραβείων Emmy που πέτυχε το Crown, η μυθοπλασία με ισχυρές δόσεις ρεαλισμού για την ιστορία της βασιλικής οικογένειας και των μελών της.

Emmy Awards 2021: Η λίστα με τους νικητές - Σάρωσαν The Crown, Ted Lasso, The Queen’s Gambit

Η φημολογία για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Middleton

Ο Nick Bullen συνιδρυτής του True Royalty TV διέλυσε τις φήμες περί τέταρτης εγκυμοσύνης και υποστήριξε πως η Middleton δεν σκοπεύει να αποκτήσει τέταρτο παιδί αλλά θα ακολουθήσει το μοντέλο των γονιών της που απέκτησαν τρία παιδιά.

Μεγαλωμένη σε μια πενταμελή οικογένεια, παρέα με την Pippa και τον James που πρόσφατα ντύθηκε γαμπρός, η Kate δεν θα αποκτήσει παιδί σύντομα τουλάχιστον.


https://www.instagram.com/p/CTupl07g_ug

Παντρεύτηκε ο αδερφός της Kate Middleton

Η 39χρονη δούκισσα είχε εξαφανιστεί τους τελευταίους δύο μήνες μετά και το ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου, κάνοντας τους royal φανς να απορούν για το αν σκοπεύει να διαδεχτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στην απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Ο royal αναλυτής τόνισε βέβαια πως δεν έχει πληροφορίες από το Παλάτι για να διαψεύσει επίσημα τη φημολογία περί εγκυμοσύνης, όμως εξήγησε ότι είναι σίγουρος πως η Kate δεν σκοπεύει να γίνει μαμά ξανά άμεσα μιας η ίδια και ο William θέλουν το διάστημα αυτό να βοηθήσουν τη βασίλισσα.

«Νιώθω πως Kate και William έχουν μια χαριτωμένη τέλεια οικογένεια. H Κate ήθελε πάντα να ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών της με μια πενταμελή οικογένεια και εκεί θα σταματήσει »

Ο Bullen αποκάλυψε πως σε δείπνο με πηγή κοντά στους Csmbridges ενημερώθηκε πως ο William και η Kate έχουν επικεντρωθεί στη δουλειά τους τους επόμενους δώδεκα μήνες:

«Και οι δύο θα είναι στη δεκαετία των 40 και θέλουν να προωθήσουν τους οργανισμούς, τις φιλανθρωπικές τους δράσεις και ένα μωρό δεν είναι σίγουρα μέσα στα σχέδια».

Η ενίσχυση της βασίλισσας και οι φήμες περί μετακόμισης:

Σύμφωνα με την Telegraph, η απόφαση αυτή της βασίλισσας να μετακομίσει μόνιμα στο Windsor, έχει κάνει και τον μελλοντικό διάδοχο, πρίγκιπα William να σκέφτεται την πιθανότητα να μετακομίσει στο Windsor Great Park.

Μια επιλογή για τη μετακόμιση είναι το Frogmore House, το μέρος που έλαβε χώρα η γαμήλια δεξίωση του Harry και της Meghan Markle.

Η κατοικία που δεν χρησιμοποιείται πια, απέχει μισό μίλι από το κάστρο του Windsor. Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν πως η Kate θέλει να στηρίξει τη βασίλισσα μετά και την απώλεια του Φίλιππου.

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Φουντώνουν οι φήμες πως θα μετακομίσουν

Mια άλλη δουλειά που έχουν αναλάβει ο William με την οικογένειά του, είναι να στηρίξουν και να βοηθήσουν στην οργάνωση του πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας, που θα λάβει χώρα μέσα στο 2022.

Που χάθηκε όμως η Kate;

Η Κate δεν είναι έγκυος, έκανε απλά διακοπές! Οι royals κάνουν και αυτοί διακοπές και η Middleton θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν φυσιολογικά, κάνοντας μπάνια και γεμάτα ξεγνοιασιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Kate Middleton και πρίγκιπας William κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους αλλά όχι στην Καραϊβική

H Μiddleton επέστρεψε στις κανονικές της υποχρεώσεις, συναντώντας τα μέλη εκείνα της αεροπορίας της Βρετανίας που βοήθησαν στην εκκένωση από το Αφγανιστάν.


https://www.instagram.com/p/CT2owruAxvP

Οι εγκυμοσύνες της Kate και η υπερέμεση κύηση:

Η Kate δεν είχε εύκολες κυήσεις. Η πλειονότητα των γυναικών βιώνουν ναυτία ή έμετο στη διάρκεια της κύησης.Τουλάχιστον 60% των γυναικών παρουσιάζει ναυτία και 50% έμετους, στο πρώτο τρίμηνο της κύησης με τις συχνότητες αυτές να μειώνονται στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο της κύησης.

Η υπερέμεση κύησης είναι η σπάνια εκείνη κατάσταση (4/1000 κυήσεις),η οποία χαρακτηρίζεται από επίμονη και σοβαρή ναυτία και εμέτους κατά τη διάρκεια της κύησης.Τα σοβαρά αυτά συμπτώματα οδηγούν σε απώλεια βάρους,αφυδάτωση,ηλεκτρολυτικές διαταραχές και διατροφική ανεπάρκεια αλλά και ταχυκαρδία,αίσθημα άγχους και κατάθλιψης μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης και αυπνία. Η Middleton αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της στον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Charlotte.

Η Middleton είναι μητέρα του 8χρονου Γεώργιου, της 6χρονης Charlotte και του τρίχρονου Louis.