Η Kate Middleton έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενθαρρύνει τα παιδιά της- Υιοθέτησέ τον!

Η Kate Middleton έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενθαρρύνει τα παιδιά της- Υιοθέτησέ τον!

Ξέρεις γιατί η ίδια τραβά όλες τις φωτογραφίες για τα επίσημα πορτρέτα των παιδιών της; Ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι αναμφίβολα η πιο πολυσυζητημένη οικογένεια στον κόσμο! Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω στο βασιλικό ζευγάρι, ειδικά τώρα μετά την «έξοδο» της οικογένειας των Sussex από τη βασιλική οικογένεια.

Παρόλες τις αυξημένες υποχρεώσεις όμως της Kate και του William, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridges δεν ξεχνούν την οικογένειά τους! Σε πολλούς προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι και οι δύο βρίσκονται συνεχώς με τα παιδιά τους και κάνουν πολλά πράγματα ως οικογένεια.

Ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Έμειναν εκτός Meghan Markle και Kate Middleton



Τα παιδιά αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους κι ας μιλάμε για την βασιλική οικογένεια

Από την εθελοντική εργασία της οικογένειας για τη διανομή σπιτικών ζυμαρικών στους ευάλωτους γείτονές τους μέχρι την επιστροφή τους στο σχολείο, οι Cambridges εντάσσουν σε πολλά πράγματα τoν πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τon μικρό πρίγκιπα Louis. Κι ενώ με την προβολή των παιδιών τους, κάνουν τον κόσμο να μιλάει περισσότερο για εκείνους, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge προσπαθούν να περνούν τον περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους πίσω από τις κάμερες και τα φλας, επιλέγοντας να κρατήσουν προφυλαγμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Βασίλισσα Ελισάβετ: To ξεχωριστό προνόμιο που έδωσε στην Kate πριν μπει στη βασιλική οικογένεια

Στην πραγματικότητα, πρόσφατα μάθαμε ότι η Kate Middleton έχει ένα γλυκό κόλπο για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα και την ελευθερία των παιδιών της - τραβώντας η ίδια τις φωτογραφίες για τα επίσημα πορτρέτα τους.


https://www.instagram.com/p/B_qQ7lDF-88

Σύμφωνα με τη Zoe Bonser, Διευθύντρια του «The Baby Show»: «η Kate γενικά φαίνεται να επαινείται ως μητέρα που εμπνέει μαμάδες και παιδιά. Προωθεί την άποψη ότι τα παιδιά αξίζουν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους, προσοχή και αγάπη. Υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μιλούν για τα συναισθήματά τους, να μαθαίνουν για την καλοσύνη, τον σεβασμό και την ειλικρίνεια και εκτιμά πολύ τη σημασία της ουσιαστικής αγκαλιάς».


https://www.instagram.com/p/CI3-aCEleK4

Σύμφωνα με τη Zoe Bonser, η Δούκισσα τραβάει τα επίσημα πορτρέτα του George, της Charlotte και του Louis για να «χρησιμοποιήσει τις καλλιτεχνικές της ικανότητες» - αλλά και για να διατηρήσει την «ελευθερία και τη δύναμη σε ό, τι βγαίνει προς τα έξω, στο κοινό».