The Crown 5: Το μήνυμα της Imelda Staunton για τις Colman/Foy- Η αντίδραση των fans στην πρεμιέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown 5: Το μήνυμα της Imelda Staunton για τις Colman/Foy- Η αντίδραση των fans στην πρεμιέρα

H Imelda Staunton έστειλε το πρώτο της μήνυμα ως Ελισάβετ και το Instagram τρελάθηκε.

Σε δύο μήνες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έκανε πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν του Crown και όλοι οι fans περιμένουν καρτερικά την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου. Μόνο που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουν αρκετά μέχρι να έρθουν στο Netflix τα καινούργια επεισόδια.

Η Imelda Staunton που στην πέμπτη σεζόν θα κάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ, έστειλε από το επίσημο account του Crown στο Instagram ένα μήνυμα, στο οποίο μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και το πότε θα προβληθεί η νέα σεζόν.


https://www.instagram.com/p/CSrgSYPj7U3

Το μήνυμα της Imelda ως βασίλισσα Ελισάβετ για τις Colman και Foy

Τη σκυτάλη από την Olivia Colman για τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ πήρε η Imelda Staunton, την οποία ενδεχομένως θυμάσαι καλύτερα ως Dolores Umbridge στο Harry Potter. Η «νέα» Ελισάβετ έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το Instagram, το οποίο απέτισε φόρο τιμής στις Olivia Colman και Claire Foy, ενώ έδωσε την ημερομηνία του ραντεβού.

Η Claire Foy πήρε βραβείο Emmy για ένα cameo δύο λεπτών στην τέταρτη σεζόν του Crown

«Γεια σας, είμαι η Imelda Staunton και βρίσκομαι αυτό το διάστημα στο set του Crown, όπου μόλις αρχίσαμε τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν.

Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ “κληρονομώντας” τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, από δύο εξαιρετικές ηθοποιούς. Πιο πρόσφατα από την υπέροχη Olivia Colman, και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την ηθοποιό που έδωσε ζωή στον ρόλο, την Claire Foy;

Θα βάλω τα δυνατά μου να διατηρήσω τα επίπεδα πολύ υψηλά εκεί που τα έθεσαν. Αισθάνομαι, ήρεμη, μαζεμένη και ικανή, το στομάχι μου ωστόσο κάνει τούμπες. Εκ μέρους του cast και των υπόλοιπων μελών, ανυπομονούμε να σας φέρουμε την επόμενη σεζόν του Crown τον Νοέμβριο του 2022».



Τα σχόλια των fans για την πρεμιέρα του Crown

Αυτό το «Νοέμβριος του 2022» της Imelda Staunton ακούστηκε σαν μαχαιριά στην καρδιά και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως πρέπει να περιμένει ακόμη έναν χρόνο για να παρακολουθήσει την πέμπτη σεζόν.

The Crown 5η σεζόν: Οι πρώτες photos της Diana και του Καρόλου (+ όλοι οι χαρακτήρες)

Οι fans αντέδρασαν στο Instagram και άρχισαν να σχολιάζουν πως είναι αδύνατον να περιμένουν ακόμη έναν χρόνο, ενώ ένας αναρωτήθηκε μήπως έκανε λάθος και εννοούσε Νοέμβριο 2021.

Δες στη gallery μερικά από τα σχόλια και σίγουρα θα ταυτιστείς.