Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επανέλαβαν το ίδιο λάθος - απροκάλυπτα

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επανέλαβαν το ίδιο λάθος - απροκάλυπτα

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν το ίδιο λάθος και δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί τους.

To πρόσφατο ταξίδι των Sussexes στη Νέα Υόρκη ήταν γεμάτο συναντήσεις, ένα live κονσέρτο, ομιλίες, ενδείξεις και αποδείξεις αγάπης και έρωτα.

Στο ταξίδι αυτό, που ολοκληρώθηκε πριν δύο ημέρες, ο 36χρονος δούκας του Sussex και η 40χρονη αγαπημένη του, αποφάσισαν να αγνοήσουν την κριτική που δέχτηκαν το 2019 και να επαναλάβουν ένα λάθος για το οποίο υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια ακόμα και από τους fans τους.

Με ένα ιδιωτικό jet ας πετάξουμε #not

Η Meghan και ο Harry, έχουν σημαία τους την κλιματική αλλαγή, την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική συνείδηση.
Το 2019, όντας ακόμα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, φρόντισαν να ταξιδέψουν μόνο με ιδιωτικό jet τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε έναν χρόνο.



Τότε ο πρίγκιπας είχε υποστηρίξει πως η επιλογή του να ταξιδεύει με ιδιωτικό jet γίνεται μόνο τις φορές που πρέπει να προστατεύσει την οικογένειά του. Μετά την ομιλία του εκείνη, είχε μπει σε 4 διαφορετικά ιδιωτικά jets στην 11ημερη περιοδεία του στην Ευρώπη στο πλαίσιο των διακοπών του.

Και δεν σταμάτησαν εκεί τα jets:

Τον περασμένο Μάρτιο, Meghan και Harry, βρέθηκαν στο Los Angeles πάλι με ιδιωτικό jet ενώ ο πρίγκιπας έδωσε το παρόν σε αγώνα polo στο Aspen πάλι με jet.

Κάπως έτσι και πριν δύο ημέρες, ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να φύγουν από τη Νέα Υόρκη και να πετάξουν για την Καλιφόρνια μάντεψε; Πάλι με ιδιωτικό jet.

Το οξύμωρο είναι πως τα παιδιά του ζευγαριού δεν ήταν μαζί τους και πως τις δύο πόλεις συνδέουν 300 πτήσεις καθημερινά.



Είναι περίεργο πως μας λένε κατάμουτρα πως πρέπει να ακολουθήσουμε τα όσα λένε και όχι τα όσα κάνουν.
Τα όσα κάνουν βέβαια, ακολουθεί και το Netflix, μιας και ο καλωδιωμένος παντού Harry κατέγραφε τα πάντα στις συναντήσεις του για το νέο του ντοκιμαντέρ.