Τo όνομα που ήθελε ο Κάρολος να δώσει στον William αλλά δεν τον άφησε η Diana

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τo όνομα που ήθελε ο Κάρολος να δώσει στον William αλλά δεν τον άφησε η Diana

Ο Κάρολος ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής σ΄έναν αγαπημένο του βασιλιά!

Ως δεύτερος στη σειρά του θρόνου, είναι σίγουρο ότι ο πρίγκιπας William θα γίνει σίγουρα βασιλιάς της Αγγλίας. Αποδεικνύεται σύμφωνα με royal experts ότι οι γονείς του - ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Diana - πιθανότατα ήθελαν να του δώσουν ένα άλλο όνομα, και όχι αυτό με τον οποίο τελικά τον βάπτισαν.

Ο βασιλικός ιστορικός και συγγραφέας του «Battle of Brothers», Robert Lacey, αποκάλυψε στο People ότι η μητέρα του ήθελε ένα πιο «στιβαρό» όνομα για το πρωτότοκο γιο της.

Η λέξη που απαγορεύεται να πει η νταντά των παιδιών της Kate και του William

Ας κάνουμε ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας

Σύμφωνα με μια βιογραφία στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας, ο William the Conqueror στέφθηκε ο πρώτος Νορμανδός βασιλιάς της Αγγλίας την ημέρα των Χριστουγέννων το 1066. Κυβέρνησε μέχρι το 1087. Ο Lacey σημείωσε ότι έχτισε «φοβερά πέτρινα κάστρα - κυρίως το φρούριο με θέα στον ποταμό Τάμεση στο Windsor , από την οποία πήρε το όνομά τους η σύγχρονη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και όπου η βασίλισσα περνά τώρα μεγάλο μέρος της ζωής της».


https://www.instagram.com/p/CP7mKEpHer8

Ο γιος του William του Κατακτητή, William Rufus- γνωστός ως William Β ' - πήρε τη θέση του ως βασιλιάς της Αγγλίας το 1087. Έτσι, τώρα ο σημερινός μας πρίγκιπας William θα γίνει ο Βασιλιάς William Δ',ο τέταρτος, όταν ανέβει στο θρόνο. Αν και το όνομά του είναι ήδη κατάλληλο για τη διαδοχή του θρόνου, αποδεικνύεται ότι ο πατέρας του φέρεται να είχε ένα διαφορετικό βασιλικό όνομα στο μυαλό του για τον γιο του.


https://www.instagram.com/p/CULCuHEN8ph

Ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να ήθελε να ονομάσει τον γιο του ορμόμενος από τον βασιλιά Αρθούρο

Ενώ η πριγκίπισσα Diana ήθελε να δοθεί στον William το όνομα, που είναι εμπνευσμένο από τον William τον Κατακτητή, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος, ήθελε για τον πρωτότοκο γιο του ένα άλλο ιστορικό όνομα. Ο Robert Lacey υποστήριξε στο People ότι ο Κάρολος ήθελε να ονομάσει τον γιο του με το όνομα Arthur, από τον βασιλιά Αρθρούρο. Αν και η πραγματική ύπαρξη του θρυλικού μεσαιωνικού βασιλιά αμφισβητήθηκε, οι ιστορίες του ίδιου και των ιπποτών στη Στρογγυλή Τράπεζα είναι απολαυστικές.



To βασιλικό ζεύγος απέτισε φόρο τιμής στο ιστορικό μεγαλείο του βασιλιά Αρθούρου όταν ονόμασε τον γιο τους William

Το πλήρες όνομα του William είναι William Arthur Philip Louis. Το τρίτο του όνομα είναι μια αναφορά στον παππού του, τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε πρόσφατα. Το τέταρτο όνομά του έχει επίσης βασιλικούς συνειρμούς. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος Η 'της Γαλλίας, απόγονος του William Α', ονομάστηκε εν μέρη βασιλιάς της Αγγλίας το 1216. Είναι μια μεγάλη ιστορία.... Αξίζει να σημειωθεί ότι ο William πέρασε μερικά από αυτά τα ονόματα και στα δικά του παιδιά.