Η πριγκίπισσα Charlene χαμογελάει και πάλι - Η πρώτη ανάρτηση έναν μήνα μετά το νοσοκομείο

Νατάσσα Σχοινά
Η πριγκίπισσα Charlene χαμογελάει και πάλι - Η πρώτη ανάρτηση έναν μήνα μετά το νοσοκομείο

Η Charlene βρίσκεται αποκλεισμένη στη Νότιο Αφρική για μήνες!

Η περιπέτεια υγείας της πριγκίπισσας Charlene έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Η 43χρονη royal έφυγε μέσα στο καλοκαίρι από το Μονακό για να κάνει ένα χειρουργείο ρουτίνας στη Νότιο Αφρική, το οποίο κατέληξε να την ταλαιπωρεί για μήνες, φτάνοντας, μάλιστα, να την εμποδίσει από την επιστροφή της στην ευρωπαϊκή πόλη.

Η διαδικασία περιλάμβανε ανόρθωση του ρινικού κόλπου και εμφύτευση ενός κοκάλου που θα την προετοίμαζε για τα οδοντικά της εμφυτεύματα, όμως, μία μόλυνση που ανέπτυξε την άφησε σε ένα κρεβάτι της Αφρικής ανήμπορη να ταξιδέψει.

Πριγκίπισσα Charlene: Το χειρουργείο στην Αφρική & η επιπλοκή που την κρατάει μακριά από το ΜονακόΟι δηλώσεις της πριγκίπισσας Charlene για την περίοδο μακριά από τα παιδιά της

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολεύτηκε πολύ, όχι μόνο λόγω της περιπέτειας υγείας καθεαυτής αλλά και λόγω της απόστασης που αναγκαστικά αυτή όριζε μακριά από τα παιδιά της.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος που είμαι μακριά από την Ευρώπη και τα παιδιά μου», δήλωσε η πριγκίπισσα σε τοπικό ραδιόφωνο.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη»

«Δεν μπορώ να πιέσω το να γίνω καλά, οπότε παραμένω στη Νότιο Αφρική μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου»

Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του «No Time To Die», συνοδευόμενος από όχι άλλη από τη Sharon Stone.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βγήκε ραντεβού με τη Sharon Stone- Τι συμβαίνει με τη Charlene;

Η πρώτη ανάρτηση της Charlene μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η πρώην Ολυμπιακή κολυμβήτρια και σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου δημοσίευσε τώρα την πρώτη της φωτογραφία μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο. Σε αυτήν ποζάρει με ένα χαμόγελο στα χείλη μετά την περιπέτειά της, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το caption: «God Bless». Στα χέρια της φαίνεται πως κρατάει τη Βίβλο.

https://www.instagram.com/p/CUihJchMkdm


Οι δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος στις αρχές του μήνα μίλησε στο Αμερικανικό People εκφράζοντας την ανυπομονησία του να επιστρέψει η Charlene. O 63χρονος royal είπε χαρακτηριστικά: «Είναι έτοιμη να γυρίσει σπίτι. Εξαρτάται από το τι θα πουν οι γιατροί».

«Ξέρω ότι είπε (ότι θα επιστρέψει) στα τέλη του Οκτωβρίου, αλλά αυτό ήταν πριν τον τελευταίο κύκλο των ραντεβού. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να το συντομεύσουμε»

Όλοι αναμένουν πότε η πριγκίπισσα Charlene θα επιστρέψει για να συνεχίσει τις δημόσιες, royal υποχρεώσεις της.

DPG Network