Spencer: Η Kristen Stewart υποδύεται τη Diana και απαντάει στις κριτικές που δέχεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Spencer: Η Kristen Stewart υποδύεται τη Diana και απαντάει στις κριτικές που δέχεται

Η 31χρονη ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της ζωής της και την κριτική που δέχεται γι’ αυτόν.

Η φετινή χρονιά είναι κάπως ιδιαίτερη για την Kristen Stewart, η οποία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήρε την ευκαιρία του να παίξει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα ταινία του Pablo Larrain, Spencer. Έχοντας στο μυαλό σου τη Stewart ως Bella Swan στο Twilight Saga ένα εφηβικό love story με λυκάνθρωπους και βρικόλακες, είναι κάπως δύσκολο να τη φανταστείς στον ρόλο της Lady Di.

Η Kristen όμως έχει καταφέρει να δώσει τη δική της πινελιά στον ρόλο της και από τις φωτογραφίες και τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, δείχνει να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.


https://www.instagram.com/p/CUqRwYOvFFj

CoverPhoto: entertainmentweekly

Η Kristen Stewart ως Diana βγάζει σε μια πρόταση όλη την αγωνία της πριγκίπισσας: Θα με σκοτώσουν;

Η Kristen Stewart για τον ρόλο της ως Diana Spencer

Η 31χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της ως Diana: «Το ήξερα πριν διαβάσω το σενάριο. Ήμουν σε φάση, “Δεν θα πεις όχι σε αυτό, γιατί ποια θα ήσουν σε αυτή την περίπτωση;” Θα ένιωθα απολύτως δειλή αν είχα αρνηθεί. Ειδικά όταν θεωρούμαι τόσο outsider για έναν τέτοιο ρόλο. Δεν είμαι από το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τη βασιλική οικογένεια. Ήμουν, λοιπόν, πολύ καθαρή και μπορούσα να τη μελετήσω και να την απορροφήσω σε βάθος, αν με καταλαβαίνεις».



Η αρνητική κριτική που δέχεται για το Spencer και η απάντησή της

Το επίσημο trailer της ταινίας Spencer έχει ήδη κυκλοφορήσει και η Kristen Stewart ανατριχιάζει με την ερμηνεία της. Το σημείο και οι φόβοι της όταν αναρωτιέται αν θα τη σκοτώσουν είναι πραγματικά πολύ δυνατό που δεν μπορείς να βρεις ή να πεις κάτι αρνητικό για εκείνη και την ερμηνεία της.

Το twitter την αποθέωσε όταν κυκλοφόρησε το teaser, όμως και σε αυτή την περίπτωση βρέθηκαν αρνητικές κριτικές για τον ρόλο της. Η Kristen Stewart πήρε την κατάσταση στα χέρια της και απάντησε στους επικριτές της.

«Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε το καλύτερό μας. Οι καλλιτέχνες θέλουν να συγχέονται με τον κόσμο και να δημιουργούν μεγαλύτερες συζητήσεις γύρω από το όνομά τους. Παρόλο που εγώ δεν φαίνεται να είμαι κάποια που θέλει να είναι εξαιρετικά διάσημη, θέλω να συμβαίνει αυτή η συζήτηση γύρω από το όνομά μου. Παλιότερα διάλεγα projects χωρίς να τα σκέφτομαι ιδιαίτερα και για εκείνο το διάστημα ήταν μια καλή επιλογή.



Τώρα είμαι πιο προσεκτική στα projects και τις δουλειές που κλείνω. Νομίζω πως πλέον μπορώ να κρίνω καλύτερα τι είναι αυτό που θα μου κάνει καλό και θα μου ταιριάζει ακόμη και ως εμπειρία, και όχι απαραίτητα για το αν θα αρέσει στον κόσμο ή όχι».