Η Kristen Stewart ως Diana βγάζει σε μια πρόταση όλη την αγωνία της πριγκίπισσας: Θα με σκοτώσουν;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kristen Stewart ως Diana βγάζει σε μια πρόταση όλη την αγωνία της πριγκίπισσας: Θα με σκοτώσουν;

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί ως Diana στο Spencer και η ομοιότητά της είναι εκπληκτική.

Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας Spencer κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και σε αυτό έχεις τη δυνατότητα να δεις την Kristen Stewart ως Diana Spencer για δεύτερη φορά. Το teaser trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε 5 ημέρες πριν από την επέτειο θανάτου της Diana (26/8/21), έδινε μια πρώτη γεύση στο κοινό, με την Kristen να αποδεικνύει από μία μόνο πρόταση τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει.

Οι NEON και Topic Studios παρουσίασαν το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Spencer το απόγευμα της Πέμπτης, δείχνοντας στο κοινό πολύ περισσότερη Kristen ως πριγκίπισσα Diana. Το νέο trailer δίνει μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στην πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς ενώνεται με τη βασιλική οικογένεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων-και αποφασίζει να αφήσει τον κατεστραμμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Spencer: Η Kristen Stewart ως Diana-Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

Το νέο trailer του Spencer

To trailer ανοίγει με τη βασίλισσα Ελισάβετ (Stella Gonet) να ρωτάει εάν η νύφη της έχει φτάσει στο κτήμα και να δηλώνει με βαθιά ένταση στη φωνή της πως έχει καθυστερήσει. Παράλληλα στο βίντεο βλέπεις σκηνές της Diana να οδηγεί και να φτάνει στο Sandrigham.

O William και ο Harry τρέχουν στην αγκαλιά της και η Diana πρέπει να ετοιμαστεί για το δείπνο. Μάλιστα υπάρχει σκηνή που τη δείχνει να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να τον καθησυχάζει λέγοντας πως θα βρίσκεται εκεί μόνο για τρεις ημέρες.



Και αν το teaser που προβλήθηκε στο 78ο Φεστιβάλ της Βενετίας σε έκανε να ανατριχιάσεις μία φορά με την παρουσία της Kristen, τότε το επίσημο τρέιλερ θα σε ενθουσιάσει ακόμη πιο πολύ.

Η στιγμή που αναρωτιέται αν θα τη σκοτώσουν είναι το καλύτερο σημείο του trailer, με την Kristen Stewart να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Diana: Το φόρεμα πίσω από την αφίσα του Spencer και 7 ακόμα looks που θα δεις πάνω στην Stewart

Λίγα λόγια για την ταινία Spencer σε σκηνοθεσία του Pablo Larrain

Δεκέμβριος 1991: Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει από καιρό «τελειώσει». Αν και οι φήμες για τις απιστίες και το διαζύγιο είναι πολλές, η ειρήνη επιβάλλεται για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο Sandringham. Υπάρχουν φαγητό και ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι, όμως φέτος, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η ταινία ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk και αποφασίζει να τελειώσει οριστικά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Έξι ημέρες πριν την ημερομηνία θανάτου της Diana, η επίσημη αφίσα της ταινίας Spencer συγκινεί

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021.