Kate Middleton: Η αποκάλυψη για την ανθρώπινη στιγμή της με τον ηθοποιό Rami Malek

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton: Η αποκάλυψη για την ανθρώπινη στιγμή της με τον ηθοποιό Rami Malek

Η στιγμή που η Kate Middleton πιάστηκε απροετοίμαστη.

Καλεσμένος στο σόου του Jimmy Kimmel ήταν ο κακός του νέου James Bond στο No Time to Die, o ηθοποιός Rami Malek.

Και μπορεί το κέντρο της κουβέντας να ήταν ο ρόλος του κόντρα στον Daniel Craig, όμως ο Rami δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη γνωριμία του με την Kate Middleton.

Ο αστείος διάλογος ανάμεσα σε Malek και Middleton

Ο Rami Malek, θυμήθηκε τη στιγμή, πριν δύο χρόνια στην τελετή των βραβείων Bafta, όταν είχε έναν σύντομο αλλά χιουμοριστικό διάλογο με την 39χρονη δούκισσα του Cambridge.

H Kate Middleton αντέγραψε το look της πριγκίπισσας Diana - Το gold dress και η εμφάνιση του 1985

Τότε η Kate είχε φέρει στον κόσμο και το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis ο οποίος μετρούσε μερικούς μήνες ζωής.
Ο Rami αντί να μιλήσει για εκείνον, ήθελε να μάθει πως είναι η Kate και αποκάλυψε πως η δούκισσα επιβεβαίωσε το πόσο κουρασμένη ένιωθε με ένα μόνο βλέμμα και μια γκριμάτσα.

Η κούραση της Kate δεν κρυβόταν



«Κοίταξα την Kate και της είπα, όλο αυτό πρέπει να είναι εξουθενωτικό κι εκεί απόρησε γιατί το λέω αυτό. Εγώ απάντησα: Μα μόλις έκανες ένα μωρό, σωστά; Νομίζω πως την ξάφνιασα και έπειτα την ρώτησα αν είναι καλά και είπα ακόμα: Ξέρεις αν θες μια μέρα ρεπό, θα σε βοηθήσω κι εκεί ήταν περίεργη να μάθει το πώς. Την είπα λοιπόν πως μπορώ να κάνω baby shitting στα παιδιά κι εκείνη με τον άντρα της να βγει έξω και να περάσει καλά», τόνισε ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός.



Ε, ο Jimmy Kimmel του εξήγησε πως μετά τον νέο Bond και τον χαρακτήρα που ερμηνεύει, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει baby shitting σε κανέναν.