Πριγκίπισσα Mako: Η Γιαπωνέζα Meghan Markle όρισε ημερομηνία γάμου (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Πριγκίπισσα Mako: Η Γιαπωνέζα Meghan Markle όρισε ημερομηνία γάμου (photos)

Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί το 2017 αλλά ένα σκάνδαλο έφερε την αναβολή του γάμου.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να παντρευτεί η πριγκίπισσα Mako. Η ανιψιά του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Naruhito θα παντρευτεί επιτέλους τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της.

Ο Kei Komuro που δεν είναι μέλος βασιλικής οικογένειας, αρραβωνιάστηκε την Mako το 2017 και ο γάμος είχε οριστεί για τον Νοέμβριο του 2018 και με τα μίντια να θεωρούν το ζευγάρι τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle της Ιαπωνίας.



Η ακύρωση του γάμου:

Ο γάμος αναβλήθηκε όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο απάτης της μητέρας του γαμπρού με χρήματα που είχε λάβει από πρώην αρραβωνιαστικό της και τα οποία δόθηκαν για την εκπαίδευση του Komuro.

Tρία χρόνια μετά την αναβολή του μυστηρίου επιβεβαιώνεται πως η πριγκίπισσα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της στις 26 Οκτωβρίου 2021 και ενώ έχει γίνει 29 ετών.

Για τα μάτια του αγαπημένου της, η πριγκίπισσα θα πρέπει μετά τον γάμο να απαρνηθεί τον βασιλικό της τίτλο και να παραμείνει στο πλευρό του δικηγόρου αγαπημένου της ως απλή θνητή. Η πριγκίπισσα θα ακολουθήσει ένα δικό της Megxit και μετά τον γάμο θα μεταναστεύσει στην Αμερική από όπου πήρε το πτυχίο του ο γαμπρός.



Ο γάμος θα γίνει χωρίς το πρωτόκολλο και την επισημότητα που θα είχε αν η πριγκίπισσα επέλεγε έναν γαλαζοαίματο γαμπρό και δεν θα συναντήσει τον θείο της πριν το μυστήριο.

Η μητέρα της πριγκίπισσας, Kiko, τόνισε νωρίτερα φέτος πως σέβεται τα συναισθήματα της κόρης της αλλά υπάρχουν θέματα στα οποία οι απόψεις με το παιδί της διαφέρουν.