Στοργικός μπαμπάς ο πρίγκιπας Harry - Η καθημερινή συνήθεια με την κόρη του, Lilibet

Νατάσσα Σχοινά
Στοργικός μπαμπάς ο πρίγκιπας Harry - Η καθημερινή συνήθεια με την κόρη του, Lilibet

Ο πρίγκιπας Harry έχει ξετρελαθεί με την κόρη του!

Ο πρίγκιπας Harry έχει πλήρως αγκαλιάσει τον ρόλο της πατρότητας και προσπαθεί να απολαύσει το κάθε λεπτό με τα παιδιά του. Οι πληροφορίες που φτάνουν στη δημοσιότητα μέσω πηγών ενισχύουν όλο και περισσότερο αυτήν την τοποθέτηση και κάνουν το κοινό να πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana μοιάζει πολύ στη μαμά του.

Αν και έχει γίνει μπαμπάς από το 2019 με τη γέννηση του πρωτότοκου γιου του με τη Meghan Markle, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, φαίνεται πως η τεσσάρων μηνών κορούλα τους, Lilibet Diana, του έχει πάρει το μυαλό!



Lilibet Diana: Μπλόκαρε η βάφτιση της κόρης της Meghan Markle και του Harry στο Λονδίνο

Ο παραμυθάς πρίγκιπας Harry

Μία royal πηγή ανέφερε στο Us Weekly ότι ο πρίγκιπας Harry περνάει πολύ χρόνο με την κόρη του και «κάθε μέρα είναι και πιο ευτυχισμένη». Καταπιάνεται με πράγματα και ασχολίες, όπως και οποιοσδήποτε άλλος, μη royal μπαμπάς και διαβάζει παραμύθια στη μικρή Lilibet για να την πάρει ο ύπνος.

meghan harry 3

«Ο Harry λατρεύει τη Lili και λατρεύει να της διαβάζει παραμύθια και να τη βάζει για ύπνο», είπε η πηγή, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει πως ο Harry «έχει ένα πραγματικά μαγικό άγγιγμα»

Φαίνεται πως η απομάκρυνσή τους από το παλάτι το 2019 έκανε πολύ καλό στο ζευγάρι, αφού μπόρεσε να ηρεμήσει να εστιάσει περισσότερο στην οικογένειά του. «Απλώς υπάρχει τόση πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη που δεν μπορούσαν να ζητήσουν για κάτι άλλο».

Meghan Markle: Στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της Lilibet, μίλησε για την Diana

Η Lilibet Mountbatten-Windsor

Η Liliber ήρθε στον κόσμο στις 4 Ιουνίου του 2021. Είναι το 11ο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ και 8η κατά σειρά διαδοχής για τον Βρετανικό θρόνο. Η μικρή κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage Hospital στην California στις 18.40 UTC.



To όνομα «Lilibet» είναι αφιερωμένο στη γιαγιά της, Ελισάβετ, καθώς με αυτό το όνομα την αποκαλούσε η οικογένειά της, ενώ το δεύτερο, Diana, είναι φυσικά εμπνευσμένο από τη μαμά του Harry. Τη μικρή, ωστόσο, τη φωνάζουν «Lili».