Η άγνωστη συμφωνία της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William πριν τον γάμο τους

33 SHARES

Η Kate έπρεπε να συμφωνήσει σε μία σειρά από κανόνες για την κοινή της πορεία με τον William.

Ήταν 29 Απριλίου του 2011 όταν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William τέλεσαν την τελετή του γάμου τους στο Λονδίνο στο Αββαείο του Westminster κατά το αγγλικανικό τυπικό από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας. Η Kate φόρεσε ένα νυφικό από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Sarah Barton και τον οίκο Alexander McQueen συνδυαστικά με μία τιάρα που της δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ. Ο William φόρεσε την κόκκινη στολή της Ιρλανδικής Φρουράς με τον τίτλο του συνταγματάρχη.

Για να φτάσουν τα πράγματα μέχρι εκεί, όμως, είχαν περάσει μία δεκαετία μαζί, κατά την οποία η Kate πέρασε έστω και άτυπα από «τεστ» καταλληλότητας. Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Andrew Pierce, μίλησε στο Amazon Prime και αποκάλυψε ότι η Kate έπρεπε να κάνει μία συμφωνία με τον William για μία σειρά πραγμάτων σχετικών με τη ζωή τους πριν τον γάμο.

Η Kate Middleton έπαιξε τένις για καλό σκοπό και έσπασε το πρωτόκολλο αναγκαστικά

Η συμφωνία της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

O Andrew Pierce ισχυρίστηκε πως η δούκισσα του Cambridge συμφώνησε να υπακούει στα όσα ορίζει η βασιλική οικογένεια και, ουσιαστικά, να μη δημιουργεί ποτέ προβλήματα. Σε περίπτωση που αυτό στην πορεία αποδεικνυόταν κάποια στιγμή βαρετό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, η Kate απλώς θα αγόραζε «άλλη μία τιάρα» ή θα διοργάνωσε άλλη μία συγκέντρωση.

kate middleton prince william pact2

«(Η Kate) μπήκε σε μία φαουστική συμφωνία (μία συμφωνία κατά την οποία ένας άνθρωπος δίνει κάτι υψίστης σημασίας για κάτι που έχει υλικό όφελος). Θα είναι ήσυχη, θα είναι υπάκουη, θα είναι φιλότιμη. Θα δείχνει όμορφη. Θα κάνει το σωστό. Και, αν γίνει πολύ βαρετό – πολύ κρίμα. Θα αγοράσει άλλη μία τιάρα, θα ψήσει μερικές ακόμα τούρτες, θα κάνει ένα πάρτι στην Ουαλία, θα κάνει ένα δείπνο, θα ασχοληθεί με κάποιο φιλανθρωπικό γεγονός, θα είναι μία γυναίκα που παίρνει το γεύμα της. Αλλά δεν πρόκειται να ταράξει τα νερά. Δε θα ενημερώσει τα media. Σε αντίθεση με την Diana, δε θα μιλήσει με τα media άμεσα ή έμμεσα»

Η Kate Middleton στην πρεμιέρα του James Bond

Η Kate Middleton πραγματοποιεί μία σειρά προγραμματισμένων εμφανίσεων μέσα από το βασιλικό calendar. Στις πρόσφατες ανήκει η παγκόσμια πρεμιέρα του James Bond, στην οποία επέλεξε να φορέσει μία επιβλητική δημιουργία, ένα χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham.

No Time To Die: Πρεμιέρα για τον James Bond - Daniel Craig και Kate Middleton τους επισκίασαν όλους

Δες περισσότερες από τις δημόσιες εμφανίσεις της Kate Middleton στη συνέχεια.

33 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ