Η Kate Middleton έπαιξε τένις για καλό σκοπό και έσπασε το πρωτόκολλο αναγκαστικά

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton έπαιξε τένις για καλό σκοπό και έσπασε το πρωτόκολλο αναγκαστικά

H Κate εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητές της στο τένις.

Η Kate Middleton δεν σταματάει πουθενά κι αυτή τη φορά μπήκε στο γήπεδο κανονικά. Μετά τους αγώνες ποδοσφαίρου που ακολούθησε το καλοκαίρι μαζί με τον William και τον πρωτότοκο γιο της George αλλά και τους αγώνες τένις στο Wimbledon, η 39χρονη Kate αποφάσισε να παίξει με άλλους κανόνες.

Η Middleton έδωσε το παρόν σε εκδήλωση της Lawn Tennis Association, της οποίας είναι προστάτιδα από το 2017 και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και τις ικανότητές της.

Η μελλοντική βασίλισσα, φόρεσε τη φούστα του τένις και τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια και έπαιξε στο γήπεδο μαζί με τη νικήτρια του φετινού Grand Slam των ΗΠΑ Emma Raducanu ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίζει κι άλλους αθλητές που διακρίθηκαν στο φετινό US Open.

Ποια εγκυμοσύνη; Η Kate Middleton κάνει καταρρίχηση και εκπαιδεύεται σαν σωστή κομάντο (video)

Η αγάπη της Kate για το tennis:

Η Middleton είναι γνωστή λάτρης του τένις και εδώ και το τελευταίο διάστημα έχει διαδεχτεί και τον δούκα του Kent ως πρόεδρος της λέσχης τένις του Wimbledon.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα, είναι το ταλέντο της δούκισσας του Cambridge στο να παίζει τένις, κάτι που παραδέχτηκε και η 18χρονη Raducanu.



Μετά τον αγώνα στα πλαίσια του event της LTA, η 18χρονη πρωταθλήτρια του τένις παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους πως η Middleton είναι πραγματικά καλή τενίστρια.



Το πρωτόκολλο και η κοντή φούστα

Ένας από τους κανόνες του royal πρωτοκόλλου, είναι η αποφυγή της μίνι φούστα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα με τους φωτογράφους. Εδώ όμως, μιας και το event ήταν αθλητικό και οι φούστες είναι επενδυμένες με σορτς, η Middleton δεν δίστασε να σπάσει το πρωτόκολλο και να εμφανιστεί με την κοντή φούστα του τένις.

Όπως ήταν φυσικό, τα γραμμωμένα πόδια της Kate, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και αυτή είναι η δεύτερη φορά που η σύζυγος τα τελευταία δέκα χρόνια του William δείχνει την άριστη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


https://www.instagram.com/p/CUNfZAZN8U2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tο νέο προσωπικό Tweet:

Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν μόνο γέλια και χαρές για την Kate. Η δούκισσα δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για την απώλεια της Sabina Nessa, της 28χρονης δασκάλας δημοτικού σχολείου η οποία βρήκε τραγικό θάνατο κοντά στο σπίτι της.

Η Middleton έστειλε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της άτυχης δασκάλας υπογράφοντας το tweet της ως εξής:

«Νιώθω θλίψη από την απώλεια μιας ακόμα αθώας κοπέλας στους δρόμους μας, οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους της Sabina και όσους πλήγησαν από το τραγικό αυτό περιστατικό».



Πέρσι και εν μέσω καραντίνας, η Kate είχε δώσει το παρόν στη διαμαρτυρία για την απώλεια της 33χρονης Sarah Everard, η οποία βρέθηκε σκοτωμένη μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, τον φόνο της οποίας είχε διαπράξει αστυνομικός.

Δες της φωτογραφίες της Kate από τον αγώνα τένις παρακάτω.