Η απρόσμενη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ - Το στοιχείο που επανέφερε μετά από 18 χρόνια

Η απρόσμενη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ - Το στοιχείο που επανέφερε μετά από 18 χρόνια

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στο Αββαείο του Westminster και θύμισε ένα look που είχε κάνει τελευταία φορά το 2003.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η κεφαλή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Κρατάει τους τύπους και ακολουθεί πρώτη εκείνη τους γραπτούς και άγραφους νόμους του παλατιού για να ορίσει και να δώσει το παράδειγμα.

Για όλα τα παραπάνω, το κοινό συνήθως τη βλέπει πάντα ντυμένη με πολύ κομψό τρόπο, τις περισσότερες φορές επιλέγοντας matching σύνολα και καπέλα. Στην πρόσφατη εμφάνισή της, όμως, στο Αββαείο του Westminster, η Ελισάβετ είχε ένα ελαφρώς διαφορετικό look. Μία προσθήκη.



Η εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Westminster

Σήμερα, 12 Οκτωβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το παρών για την τελετή των Ευχαριστιών στο Αββαείο του Westminster. Πέρα, όμως, από το total blue suit της, κρατούσε και ένα μπαστούνι.

Η τελευταία φορά που κράτησε δημόσια μπαστούνι ήταν το 2003 και, σήμερα, στο 2021 που η Ελισάβετ είναι 95 ετών, επανέφερε αυτήν την υποστήριξη για την κίνησή της.

queen elisazabeth abbey2

Συνοδεύτηκε από την πριγκίπισσα Άννα

Στην τελετή βρέθηκε και η πριγκίπισσα Άννα, η οποία, μάλιστα, έκανε ανάγνωση από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο. Η Άννα είναι επίσης πρόεδρος του Women's Section of The Royal British Legion που δημιουργήθηκε το 1921.

queen elizabeth abbey princess anne

Τελευταία φορά που παρευρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ στο Αββαείο του Westminster ήταν τον Μάρτιο του 2020 για την Commonwealth Day Service.

Τώρα μπορείς κι εσύ να δουλέψεις δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ – Τι ακριβώς αναζητά

Στη συνέχεια θα βρεις και μερικά facts που πιθανώς δε γνώρισες για τη βασίλισσα Ελισάβετ.