Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έκανε την πρώτη έξοδο με τον σύζυγό της μετά τον ερχομό της κόρης της Sienna

Πατούλια Κατερίνα
Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έκανε την πρώτη έξοδο με τον σύζυγό της μετά τον ερχομό της κόρης της Sienna

Η πρώτη δημόσια έξοδος της πριγκίπισσας Βεατρίκης μετά τη γέννα.

Και οι πριγκίπισσες μαμάδες, θέλουν την έξοδό τους. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του δεύτερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Andrew, έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 και περίπου έναν μήνα αργότερα έκανε την πρώτη της έξοδο από το σπίτι χωρίς το μωρό.

Η γέννηση της κόρης της Βεατρίκης:

Η Βεατρίκη έφερε στον κόσμο της κόρη της Sienna στο νοσοκομείο Chelsea and Westminster του Λονδίνου και ανακοίνωσε το όνομα της μικρής την 1 Οκτωβρίου, με ένα ποστ στο Instagram της βασιλικής οικογένειας.

Το όνομα Sienna ήταν η πιο απρόσμενη επιλογή ονόματος ενώ το μεσαίο όνομα της μικρής είναι Elisabeth, ένας τρόπος να τιμήσει η Βεατρίκη την βασίλισσα, η οποία της τρέφει ξεχωριστή αδυναμία.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αποκάλυψε το όνομα της κόρης της-Το κοινό με τη Lilibet και τη Charlotte


https://www.instagram.com/p/CUfRUxJscGA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η έξοδος του ζευγαριού:

Ο φακός των παπαράτσι είχε εντοπίσει κι άλλες φορές τον μήνα αυτό την Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoarto Mapelli Mozzi, μαζί με την κόρη τους, να κάνουν βόλτα με το καρότσι.
Η απογευματινή έξοδος χωρίς το μωρό για τη νέα μανούλα έγινε στο Frieze London Art Fair στο Ned's Club Lounge.

Η Βεατρίκη έδειχνε πολύ χαρούμενο στο πλευρό του συζύγου της και ιδιαίτερα στυλάτη στην πρώτη αυτή έξοδο, φορώντας μια μακριά καπαρντίνα και έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Αυτός είναι ο τίτλος που πήρε η κόρη της και τα στοιχήματα για το όνομα


https://www.instagram.com/p/CU-AoJfPO2X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τίτλος του μωρού:

Η κόρη της Βεατρίκης είναι 11η στη σειρά διαδοχής, αλλά παρόλο που η μητέρα της είναι πριγκίπισσα, δεν θα έχει βασιλικό τίτλο τουλάχιστον από τη μεριά της μητέρας του. Μόνο τα εγγόνια του μονάρχη μέσω της ανδρικής γραμμής δικαιούνται αυτόματα τον τίτλο, κανόνας από την εποχή του Βασιλιά Γεώργιου του Πέμπου πριν 100 χρόνια.



Όμως, ο σύζυγός της Βεατρίκης κατάγεται από την ιταλική αριστοκρατία - που σημαίνει ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει πάρει τους τίτλους της Κοντέσσας και Nobile Donna (ευγενούς γυναίκας) μετά τον μυστικό γάμο της τον Ιούλιο του 2020.

Άρα, η νεογέννητη κόρη της Βεατρίκης είναι ευγενής ντόνα ή Αριστοκράτισσα όπως θα ήταν η ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά.