Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Αυτός είναι ο τίτλος που πήρε η κόρη της και τα στοιχήματα για το όνομα

Πατούλια Κατερίνα
Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Αυτός είναι ο τίτλος που πήρε η κόρη της και τα στοιχήματα για το όνομα

Τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης της πριγκίπισσας Βεατρίκης έχουν ως εξής.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, η πριγκίπισσα Βεατρίκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, το πρώτο της παιδί με τον Edoardo Mapelli Mozzi ο οποίος έχει έναν μεγαλύτερο γιο από τον πρώτο του γάμο.

H εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2,812 κιλών ενώ ο τοκετός έλαβε χώρα στο NHS, στο νοσοκομείο του Chelsea και του Westminster, στο Λονδίνο. Πιστεύεται μάλιστα πως η 33χρονη πριγκίπισσα γέννησε σε ιδιωτικά πτέρυγα, την Kensington.

Η ανακοίνωση της γέννας:


https://www.instagram.com/p/CUC0IMOMaNM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ασφαλή άφιξη της κόρης τους το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Chelsea & Westminster Hospital του Λονδίνου.

Το μωρό ζυγίζει 2.812γρ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του νέου μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.
Η Βεατρίκη και το παιδί της είναι καλά και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο αδελφό της Christopher Woolf», έγραφε το post της βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη- Η ανακοίνωση του παλατιού

Ο τίτλος του μωρού:

Η κόρη της Βεατρίκης είναι 11η στη σειρά διαδοχής, αλλά παρόλο που η μητέρα της είναι πριγκίπισσα, δεν θα έχει βασιλικό τίτλο τουλάχιστον από τη μεριά της μητέρας του. Μόνο τα εγγόνια του μονάρχη μέσω της ανδρικής γραμμής δικαιούνται αυτόματα τον τίτλο, κανόνας από την εποχή του Βασιλιά Γεώργιου του Πέμπου πριν 100 χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο σύζυγός της Βεατρίκης κατάγεται από την ιταλική αριστοκρατία - που σημαίνει ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει πάρει τους τίτλους της Κοντέσσας και Nobile Donna (ευγενούς γυναίκας) μετά τον μυστικό γάμο της τον Ιούλιο του 2020.

Ο πατέρας του Edoardo είναι ο κόμης Alessandro Mapelli Mozzi και ως μεγαλύτερος γιος του, ο Edoardo θα κληρονομήσει την προγονική έδρα της οικογένειας, το παλάτι Villa Mapelli Mozzi του 18ου αιώνα στη βόρεια Ιταλία.

«Ο Edoardo είναι ο μόνος απόγονος που μεταφέρει την οικογένεια στην επόμενη γενιά, είναι κόμης - η σύζυγός του θα γίνει αυτόματα κόμισσα και οποιοδήποτε από τα παιδιά τους θα είναι κόμης ή ευγενής ντόνα», δήλωσε παλιότερα ο πατέρας του Εντοάρντο στη Daily Mail.

Άρα, η νεογέννητη κόρη της Βεατρίκης είναι ευγενής ντόνα ή Αριστοκράτισσα όπως θα ήταν η ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από τη βασιλική οικογένεια.


https://www.instagram.com/p/CPDH9NkHc_x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις 19 Μαΐου 2021 ανήμερα της 3ης επετείου των Harry-Meghan και έναν χρόνο σχεδόν από τον μυστικό γάμο της Βεατρίκης, η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε με ένα post την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και το Παλάτι πήρε εκδίκηση από τους Sussexes (photos)

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν το μωρό τους μέσα στο φθινόπωρο. Η βασίλισσα ενημερώθηκε όπως και οι δύο οικογένειες και είναι ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα», έγραφε το post.

Το μωρό, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, είναι το δεύτερο εγγόνι του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson και το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας μετά την άφιξη του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan, Lilibet, το καλοκαίρι.

Το όνομα του μωρού:



Η Βεατρίκη δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το όνομα της κόρης της αλλά τα στοιχήματα ήδη είναι πολλά.