Kristen Stewart: H εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τον ρόλο της Diana

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kristen Stewart: H εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τον ρόλο της Diana

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τα γυρίσματα.

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας Spencer, όπου η Kristen Stewart υποδύεται την πριγκίπισσα Diana. Μπορεί φέτος να μην έχει Crown, μιας και η πέμπτη σεζόν θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022, θα δεις όμως ένα μέρος της ζωής της Diana μέσα από το Spencer.

Η Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana και όπως έχεις δει από το επίσημο trailer η ηθοποιός έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει να αποδώσει στο 100% τον ρόλο της. Κάπως έτσι έφτασε σε μια εξομολόγηση που σόκαρε τους fans της.


https://www.instagram.com/p/CUqRwYOvFFj

Cover photo: @EntertainmentWeekly

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η Kristen Stewart έχει αναλάβει ένα πού δύσκολο ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος, από εκείνον της πριγκίπισσας Diana. H ηθοποιός έχει βάλει τα δυνατά της και το αποτέλεσμα βγαίνει στο συγκλονιστικό trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Μιλώντας για τον ρόλο της ως Diana εξομολογήθηκε πρόσφατα στο BBC News πως ο ρόλος αυτός τη επηρέασε πολύ σωματικά.

«Δεν μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Είχα TMJ (δυσλειτουργία της κροταφογναθικής άρθρωσης) στο σημείο που ήμουν, κλειδωμένη εντελώς», αποκάλυψε η Kristen. «Ήμουν υποθέτω πολύ νευρική, πραγματικά παραπατούσα μέχρι να ξεκινήσουμε».

Spencer: Η Kristen Stewart υποδύεται τη Diana και απαντάει στις κριτικές που δέχεται

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς ανακούφισε τον πόνο, «βουτώντας» βαθιά στην προετοιμασία, η οποία περιελάμβανε και παρακολούθηση της Emma Corrin ως αείμνηστη πριγκίπισσα στο The Crown.

«Διάβασα τα πάντα, ήθελα κάθε φωτογραφία, παρακολούθησα όλες τις συνεντεύξεις που μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου. Παρακολούθησα το Crown, παρακολούθησα κάθε επανάληψη ερμηνείας. Προσπάθησα απλώς να την απορροφήσω με έναν συναισθηματικό και γενικό τρόπο και στη συνέχεια να εμπιστευτώ τη διαδικασία και να περιμένω να εμφανιστεί. Νομίζω ότι για να δικαιωθεί είναι να της επιτρέψω να είναι παρορμητική. Σε οτιδήποτε την παρακολουθούσα, είτε ήταν συνέντευξη, είτε ακόμα και σε ακίνητη φωτογραφία, μου φαινόταν πάντα απρόβλεπτη. Σαν να μην ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί», συμπλήρωσε η Kristen Stewart.



Η αρνητική κριτική που δέχεται για το Spencer και η απάντησή της

Το επίσημο trailer της ταινίας Spencer έχει ήδη κυκλοφορήσει και η Kristen Stewart ανατριχιάζει με την ερμηνεία της. Το σημείο και οι φόβοι της όταν αναρωτιέται αν θα τη σκοτώσουν είναι πραγματικά πολύ δυνατό που δεν μπορείς να βρεις ή να πεις κάτι αρνητικό για εκείνη και την ερμηνεία της.

Το twitter την αποθέωσε όταν κυκλοφόρησε το teaser, όμως και σε αυτή την περίπτωση βρέθηκαν αρνητικές κριτικές για τον ρόλο της. Η Kristen Stewart πήρε την κατάσταση στα χέρια της και απάντησε στους επικριτές της.

«Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε το καλύτερό μας. Οι καλλιτέχνες θέλουν να συγχέονται με τον κόσμο και να δημιουργούν μεγαλύτερες συζητήσεις γύρω από το όνομά τους. Παρόλο που εγώ δεν φαίνεται να είμαι κάποια που θέλει να είναι εξαιρετικά διάσημη, θέλω να συμβαίνει αυτή η συζήτηση γύρω από το όνομά μου. Παλιότερα διάλεγα projects χωρίς να τα σκέφτομαι ιδιαίτερα και για εκείνο το διάστημα ήταν μια καλή επιλογή.

Τώρα είμαι πιο προσεκτική στα projects και τις δουλειές που κλείνω. Νομίζω πως πλέον μπορώ να κρίνω καλύτερα τι είναι αυτό που θα μου κάνει καλό και θα μου ταιριάζει ακόμη και ως εμπειρία, και όχι απαραίτητα για το αν θα αρέσει στον κόσμο ή όχι».