Crown: Η πλέον επίμαχη συνέντευξη στη ζωή της Diana θα γίνει σκηνή στην πέμπτη σεζόν στο Netflix

Πατούλια Κατερίνα
Crown: Η πλέον επίμαχη συνέντευξη στη ζωή της Diana θα γίνει σκηνή στην πέμπτη σεζόν στο Netflix

«Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις», είπε το 1995 η Diana και η συνέντευξη αυτή θα προβληθεί και στο Crown του Netflix.

Την 1η Ιουλίου 2021, η πριγκίπισσα Diana θα συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής. Εκείνη άλλωστε την ημέρα, επέλεξαν οι δύο γιοι της, William και Harry για να αποκαλύψουν το άγαλμά της.

Με την ταινία Spencer να προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους και την Kristen Stewart να ενσαρκώνει την Diana, ήδη η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού, η αδικοχαμένη Lady Di, έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

Κι όχι μόνο.

Το Crown για τη συνέντευξη

Τα γυρίσματα του Crown για την πέμπτη σεζόν στην οποία θα δούμε το τέλος του γάμου του Κάρολου με την Diana, συνεχίζονται και αυτό που έγινε γνωστό είναι πως στη σεζόν αυτή θα δούμε και τη σκηνή από την πλέον επίμαχη συνέντευξη που έδωσε ποτέ η θλιμμένη πριγκίπισσα στο Πανόραμα του BBC και στον Martin Bashir.

Μόλις φέτος, 25 χρόνια μετά τη συνέντευξη αυτή στην οποία η Diana «έκαψε» τον Κάρολο και το Παλάτι αλλά και τη δική της φήμη, το Dyson report, η έρευνα που ξεκίνησε ο Λόρδος Dyson το 2020 βρήκε αδιάσειστα πειστήρια για την πλάνη στην οποία έπεσε η Diana με δημοσιογράφους του BBC να έχουν καταφύγει ακόμα και σε πλαστογραφία τραπεζικών λογαριασμών για να πείσουν την πριγκίπισσα πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία τέτοια με τα οποία τελικά την εκβίασαν και την έπεισαν να κάνει όλες εκείνες τις φρικτές αποκαλύψεις.

40 χρόνια πριν η Diana παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο: 10 facts για τον γάμο του αιώνα!

O πρίγκιπας William είχε σπεύσει μάλιστα να ευχαριστήσει την ομάδα του Dyson για τις αποκαλύψεις της και να ζητήσει να μην προβληθεί ποτέ ξανά η συνέντευξη αυτή η οποία στηρίχτηκε σε ψευδή στοιχεία. Ο William σύμφωνα με το Tatler, είχε παρακολουθήσει και ο ίδιος ως μαθητής στο Eton live τη συνέντευξη στην οποία η μητέρα του είχε παραδεχτεί πως στον γάμο της υπήρξαν τρεις, μιλώντας για τη σχέση του Κάρολο με την Camilla Parker Bowles.



Αυτή τη διπλή σκηνή φαίνεται πως θα δούμε και στην επόμενη σεζόν του Crown και το Netflix ήδη αναζητά ένα αγόρι που θα υποδυθεί τον William σε ηλικία 13 ετών, όσο ήταν ο πρίγκιπας όταν προβλήθηκε η επίμαχη συνέντευξη.

Η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί την Diana στη δεκαετία των 30 πια και ο Dominic West θα είναι ο Κάρολος.



Η επίμαχη συνέντευξη:

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1995 στο διαμέρισμα της Νταϊάνα στο Kensington Palace. Ο Bashir επέμεινε ότι πρέπει να είναι εκείνη που θα ενημερώσει το Παλάτι εκ των προτέρων για τη μετάδοση της συνέντευξης, η οποία έγινε στις 20 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η Νταϊάνα, είπε στη συνέντευξη αυτή ότι δεν θα παραμείνει σιωπηλή, παραδέχθηκε τον δεσμό της μ' έναν αξιωματικό του στρατού, τον James Hewitt και τρεις μήνες αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο Κάρολος και η Ντιάνα χωρίζουν.


https://www.instagram.com/p/CIdlOZ0DW_s

Για χρόνια, η κατάρα της συνέντευξης αυτής κυνηγούσε την Diana η οποία φέρεται να μετάνιωσε για πολλά από τα πράγματα που είπε, υπό μεγάλη πίεση.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά



Ο αδερφός της Diana, Σπένσερ είχε πριν μερικά χρόνια αποκαλύψει ότι βρήκε μια επιστολή που έστειλε ο Bashir στην αδικοχαμένη αδερφή ου που περιείχε φήμες για σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και της νταντάς της οικογένειας.

Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα ανησυχούσε βαθιά ότι την κατασκόπευαν και ότι το προσωπικό της αποκάλυπτε πληροφορίες για εκείνη.