Το κατηγορώ του Donald Trump στη Meghan Markle: «Δεν σεβάστηκε τη βασίλισσα, χρησιμοποιεί τον Harry»

Πατούλια Κατερίνα
Το κατηγορώ του Donald Trump στη Meghan Markle: «Δεν σεβάστηκε τη βασίλισσα, χρησιμοποιεί τον Harry»

«Νομίζω πως χρησιμοποιεί τον Harry με απάνθρωπο τρόπο και κάποια μέρα κι εκείνος θα το μετανιώσει», είπε μεταξύ άλλων ο Trump για την Meghan Markle.

O Donald Trump σχολιάζει τη Meghan Markle, σε μια κόντρα που ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια και συνεχίστηκε ακόμα κι όταν ο Trump ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά ο πρώην πλανητάρχης έδωσε συνέντευξη στον Nigel Farage και στο GB News και δεν έκρυψε την άποψή του για την 40χρονη Meghan Markle.

Η Meghan πόνεσε πολύ τη Βασίλισσα

Ο Trump κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex πως τα τελευταία χρόνια προκαλούν μόνο πόνο στην Ελισάβετ: «Ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής της, από την πρώτη μέρα, νομίζω πως χρησιμοποιεί τον Harry με απάνθρωπο τρόπο και κάποια μέρα κι εκείνος θα το μετανιώσει. Νομίζει πως ο Harry χρησιμοποιείται και χρησιμοποιείται με κακό τρόπο. Όλο αυτό κατέστρεψε τη σχέση με την οικογένειά του και τη σχέση του με τη βασίλισσα».



Και δεν σταμάτησε εκεί ο Τrump ο οποίος πρόσθεσε σχετικά με την Markle: «Εκείνη έδειξε μεγάλη ασέβεια στη βασίλισσα που είναι μια τόσο σπουδαία γυναίκα, ένα τόσο υπέροχο άτομο. Γενικά έχει δείξει ασέβεια προς όλη τη βασιλική οικογένεια και πολύ παραπάνω στη βασίλισσα».

Ο Trump πρόσθεσε πως η Meghan δρα με τρόπο ακατάλληλο και χρησιμοποιεί τον τίτλο της για να ανακατευτεί στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ ενώ τόνισε πως η Markle έγραψε επίτηδες με το επιστολόχαρτο των Sussexes την επιστολή της προς το Κογκρέσο για την άδεια μητρότητας.

trump

O Donald Trump μιλάει πρώτη φορά για την Meghan Markle και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο Donald Trump μίλησε επίσης για την αγάπη του για τη βασίλισσα, υποστηρίζοντας ότι ανατράφηκε με σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια επειδή η μητέρα του ήταν από τη Σκωτία.

Το παρελθόν της κόντρας ανάμεσα σε Trump και Markle

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Trump συγκρούεται με τους Sussexes. Νωρίτερα φέτος, είπε ότι θα έκανε εκστρατεία για τον Λευκό Οίκο το 2024, εάν η Meghan συμμετείχε στην κούρσα εκλογής. Ο Trump δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες ότι η δούκισσα «συναντήθηκε με δημοκρατικούς και μπορεί να θέλει να θέσει υποψηφιότητα... Ελπίζω να συμβεί αυτό γιατί αν συνέβαινε, τότε νομίζω ότι θα είχα ένα ακόμα κίνητρο να μπω στη διαδικασία . Δεν είμαι θαυμαστής της. Συναντήθηκα με τη Βασίλισσα και νομίζω ότι η Βασίλισσα είναι φοβερό άτομο και δεν είμαι fan της Meghan».



Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που ο Trump δηλώνει πως δεν είναι fan της Markle μιας και πέρσι όταν ακόμα πρόεδρος είχε πει στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου πως δεν είναι θαυμαστής της ενώ είχε ευχηθεί καλή τύχη στον Harry συμπληρώνοντας πως θα τη χρειαστεί σίγουρα.

Το 2019 ο Trump αποκάλεσε τη δούκισσα «κακή» λόγω της προηγούμενης κριτικής της εναντίον του. Πάντως και η Meghan δεν υπήρξε φαν του Trump και το είχε πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»

Ούτε ο Κάρολος, ούτε η κόντρα με την Kate: Η αιτία του Megxit ήταν η βασίλισσα

Μήπως το BBC τρολάρει και τον πρίγκιπα Harry; To Megxit έγινε Sussexit στο νέο ντοκιμαντέρ