Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Πατούλια Κατερίνα
Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Τι να λέει άραγε η Kate Middleton για την εξωσυζυγική σχέση του William που κλόνισε τον γάμο τους;

Ήταν Απρίλιος του 2019 και όλος ο κόσμος ασχολούνταν με τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Την ίδια στιγμή και χάρη στην εγκυμοσύνη της δούκισσας του Sussex, κουκουλώθηκε ένα σκάνδαλο που θα μπορούσε να κλονίσει το Παλάτι και το οποίο αφορούσε στην εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William με την πάλαι ποτέ φίλη της Kate Middleton, Rose Hanbury.

Το νέο χτύπημα:

Η σχέση αυτή του William που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ήρθε στο προσκήνιο όταν σύμφωνα με το Yahoo, ένας δημοσιογράφος, ο Alex Tiffin, από το Twitter, επιτέθηκε σε έναν δημοσιογράφο της Daily mail.



Μιλώντας για τον παράνομο δεσμό του William ο Tiffin έγραψε χαρακτηριστικά:

«Οι εντολές από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δεν έχουν αξία στη Σκωτία, την κατοικία μου, και καμία νομική πίεση δεν πρόκειται να διαγράψει το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε σχέση με τη Rose Hanbury. Συνέχισε να απολαμβάνεις το απόγευμά σου», υποστήριξε ο δημοσιογράφος για να συμπληρώσει πως παρά τα όσα λέγονται, υπάρχουν στοιχεία για τον δεσμό:

«Πολλά βρετανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν αποδείξεις για την υπόθεση, μερικοί μάλιστα μίλησαν για αυτά σε αυτόν τον ιστότοπο προτού διαγράψουν τα σχόλιά του μετά από νομικές απειλές», είπε ο Tiffin.

kate middleton adinati 3

Rose Hanbury: Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton

Το tweet του Τiffin, φαίνεται πως αναφέρεται σε ένα άλλο τουίτ, του ρεπόρτερ, Giles Coren, του 2019, ο οποίος είχε γράψει και μετά διαγράψει το περιβόητο:

«Ξέρω για τον δεσμό, όλοι ξέρουν για τον δεσμό»!

Ποια ήταν η σχέση της Kate με την Rose

Η Middleton που διατηρούσε μια πολύ καλή φιλία με την Rose Hanbury, την μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγο του μαρκήσιου του Cholmondeley, φέρεται να είναι πλέον στα μαχαίρια μαζί της. Ο τσακωμός της 39χρονης Middleton ήταν τόσο μεγάλος με την Rose, που έγινε σούσουρο στα πηγαδάκια του Norfolk. Η Middleton ζήτησε αό όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο και κάπου εκεί ξεκίνησε το μεγάλο κραχ.

Πώς γνωρίζονται οι δύο γυναίκες:

Η Rose,υπήρξε μοντέλο και πολλά πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 κατάφερε να μείνει έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε άρον άρον τον αρραβώνα του το 2009 και ο γάμος έγινε άμεσα ενώ οι μαρκήσιοι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τα 9χρονα δίδυμα Alexander και Oliver και την 3 έτους κόρη τους Λαίδη Iris.

Η Kate και ο William είναι γείτονες με την Rose και τον David από το 2014 οπότε και μετακόμισαν στην περιοχή ενώ άτομα από τον κύκλο των royals αναφέρουν πως ήταν η Middleton εκείνη που ένιωσε να απειλείται από την Rose και να χάνει την επιρροή της, βλέποντας το πάλαι ποτέ μοντέλο ως αντίπαλο.


https://www.instagram.com/p/BvXvsu5hIxf


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sυn η διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν πολύ μεγαλύτερη, απ’ ότι φαντάζονταν όλοι και η κίνηση του William να προσπαθήσει να τα βρουν οι δύο ισχυρές κυρίες δεν είχε αποτέλεσμα. Υπήρξε μάλιστα περιστατικό, στο οποίο οι γονείς της Rose, Tim και Emma Hanbury βρέθηκαν σε εκδήλωση στο Devon Home και ρωτήθηκαν για την κόντρα με την δούκισσα του Cambridge με την μητέρα της Handbury να γνέφει στον άντρα της να μην μιλήσει και με την ίδια να απαντά πως δεν υπάρχει τίποτα να πουν ή να σχολιάσουν.

Πάντως, ο William υποτίθεται πως είχε σχέση με την Rose, όταν η εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη της Lady Iris, ενώ το ίδιο διάστημα ήταν έγκυος και η Kate στον πρίγκιπα Louis.

Η κοινή εμφάνιση των δύο γυναίκων τον Ιούνιο του 2019

Λίγους μήνες μετά το κουκούλωμα του σκανδάλου, η Kate αναγκάστηκε να κάνει κοινή εμφάνιση στο State Banquet, το δείπνο που διοργάνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν του Donald Trump και καλεσμένοι ήταν περίπου 170 άνθρωποι από τον royal κύκλο και τον πολιτικό κόσμο της Βρετανίας.



Η Rose που είναι μαρκησία και ο σύζυγός της Μαρκήσιος του Cholmondeley. ήταν αναγκαστικά μέσα στους καλεσμένους του δείπνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kate Middleton: Η γειτόνισσά της και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν έξαλλη

Η Kate έκανε κοινή εμφάνιση με την υποτιθέμενη ερωμένη του πρίγκιπα William (video)

Kate Middleton: Ο μεγάλος καυγάς με φίλη της που είχε συνδεθεί με τον William