Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να φιλοξενήσει τον Harry και την οικογένειά του!

Ιωάννα Τζανή
Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να φιλοξενήσει τον Harry και την οικογένειά του!

Τελικά, δεν ήταν και τόσο... αθώα η πρόταση του πρίγκιπα Καρόλου να φιλοξενήσει στο σπίτι του τους Sussexes κατά την επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Μπορεί ο πρίγκιπας Κάρολος να κάλεσε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ να μείνουν μαζί του όταν επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, πέρα του ότι θέλει να συναντήσει την εγγονή του, Lilibet, για πρώτη φορά μετά τη γέννησή της στην Καλιφόρνια τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να κάλεσε τον πρίγκιπα Harry και την οικογένειά του να μείνουν μαζί του στο σπίτι του με την ελπίδα ότι θα φτιάξουν οι σχέσεις με τον γιο του, εν μέσω φόβου ότι τα απομνημονεύματά του θα επικρίνουν τη σύζυγό του, Καμίλα.

meghan harry 2

Ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει με ονόματα και θα «κάψει» την Καμίλα

Ο φόβος του πρίγκιπα Καρόλου και όλα όσα κρύβονται πίσω από την πρότασή του

Ο πρίγκιπας Κάρολος φοβάται ότι το επερχόμενο βιβλίο του γιου του θα πλήξει τη δούκισσα της Κορνουάλης και τη σχέση που είχε με τον ίδιο κατά την παιδική ηλικία του πρίγκιπα Harry.


https://www.instagram.com/p/CZC8bjVpiO2

Συγκεκριμένα, μια πηγή είπε στην εφημερίδα Sun: «Ο Harry είναι σκληρά πιστός και προστατευτικός με την αείμνηστη μητέρα του και την κληρονομιά της, και δεν ενέκρινε την εισβολή της Καμίλα στη ζωή του πατέρα του. Για εκείνον, ήταν απίστευτα δύσκολα εκείνα τα πρώτα χρόνια και μπορεί να κατηγορήσει δημόσια την Καμίλα για πολλά από όσα πιστεύει ότι πήγαν στραβά στην παιδική του ηλικία και για το τραύμα που προκάλεσε η όλη κατάσταση».

Και συνεχίζει:

«Ο Κάρολος προστατεύει πολύ την Καμίλα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται - ειδικά σε μια χρονιά εορτασμού που θα έπρεπε να αφορά αποκλειστικά τη βασίλισσα - είναι να ακουστεί κάτι κακό για την Καμίλα σε μια εποχή που οι άνθρωποι την έχουν βάλει επιτέλους στην καρδιά τους».



Ο 37χρονος δούκας του Σάσεξ, ο οποίος ζει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και τα παιδιά τους, αναμενόταν να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για το μνημόσυνο του δούκα του Εδιμβούργου την άνοιξη, αλλά και για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το καλοκαίρι .

Ωστόσο, μια πρόσφατη διαμάχη σχετικά με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την επιστροφή τους και εμείς αναμένουμε να δούμε αν θα λυθεί όλο αυτό και το ζευγάρι επανενωθεί τελικά με την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άγνωστη σχέση του Κάρολου που δεν έμαθε ποτέ κανείς (κι εσύ μένεις ακόμη στην Καμίλα;)

Ο πραγματικός λόγος που το Παλάτι δε θέλει τη Meghan Markle και τον Harry στους εορτασμούς