Το πιστοποιητικό γέννησης του Archie μίλησε: Ποια δουλειά δηλώνει επισήμως η Meghan Markle!

Το πιστοποιητικό γέννησης του Archie μίλησε: Ποια δουλειά δηλώνει επισήμως η Meghan Markle!

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το μέρος και η ακριβής ημερομηνία που γέννησε.

Μπερδεμένοι είναι εδώ και λίγα 24ωρα οι royal fans και υποστηρικτές της Meghan Markle, μετά τις λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως σχετικά με τον τίτλο που κατείχε όσο έμενε στο παλάτι. Ο ξένος Τύπος δημοσίευσε το επίσημο πιστοποιητικό γέννησης του 2χρονου πια Archie Mountbatten-Windsor, το οποίο αποκάλυψε άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Στο έγγραφο αναφέρονται πλήρως το πού και το πότε γεννήθηκε, καθώς και νέα στοιχεία για την τέως Δούκισσα του Sussex.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πια τη δυνατότητα να δουν το έγγραφο το οποίο αναγράφει και το πραγματικό όνομα της Μeghan Markle. Την ίδια ώρα το πιστοποιητικό αναφέρει τον επίσημο τίτλο εργασίας της και το «μυστικό» μέρος όπου γεννήθηκε ο Archie.

Ο επίσημος τίτλος εργασίας της Meghan Μarkle αποκαλύφθηκε

https://www.instagram.com/p/B9hZyh5puOv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
markle harry

Ο πραγματικός λόγος που το Παλάτι δε θέλει τη Meghan Markle και τον Harry στους εορτασμούς

Το πιστοποιητικό γέννησης του Archie και οι άγνωστες λεπτομέρειες

Το πιστοποιητικό γέννησης αναγράφει την Meghan Markle ως «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», γεγονός που εκείνη την εποχή, προκαλούσε σύγχυση στους royal fans καθώς η βασίλισσα της είχε δώσει τον τίτλο της Δούκισσας. Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο η Meghan ήταν ουσιαστικά πριγκίπισσα, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο ήρθε λίγο αργότερα όταν αποκαλύφθηκε πως το βαπτιστικό όνομα της Meghan είναι Rachel. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Markle υποδύθηκε την Rachel στην διάσημη σειρά «Suits». Οι γονείς της (Doria Ragland και Thomas Markle) την αποκαλούσαν από μικρή Meghan, με αποτέλεσμα να διατηρήσει το όνομα στην μετέπειτα ζωή της. Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας Harry αναφέρεται ως Henry στο πιστοποιητικό.

pistopoihtiko archie

Που γεννήθηκε τελικά ο Archie

Η Μeghan και ο Harry κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την τοποθεσία της γέννησης του Archie μέχρι την δημοσίευση του πιστοποιητικού. Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο, ο Archie γεννήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Portland στο Westminster. Τα έξοδα νοσηλείας ανέρχονται στις 20.000 λίρες, με το νοσοκομείo να προσφέρει luxury διατροφικές επιλογές στις μέλλουσες μητέρες, όπως γεύματα με αστακό και σαμπάνια.

Πηγή φωτογραφίας: dailystar.com

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: