Τι ετοιμάζουν πάλι η Meghan κι ο Harry; Οι μυστικές συναντήσεις με τον Tom Holland και τη Zendaya

Τι ετοιμάζουν πάλι η Meghan κι ο Harry; Οι μυστικές συναντήσεις με τον Tom Holland και τη Zendaya

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φαίνεται πως έχουν σχέδια με άρωμα από Hollywood.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν έχουν πια σχέση με τα όσα συμβαίνουν στο παλάτι της Αγγλίας. Το ζευγάρι παράτησε τη ζωή στη Βρετανία για να μετακομίσει στην Αμερική και να ζήσει μακριά από τις επιταγές του βασιλικού στέμματος που οδήγησαν την ηθοποιό μέχρι και στο να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το ζευγάρι, σε μία άλλη ήπειρο, συνεχίζει να κυνηγάει τα όνειρά του να βοηθήσει τον κόσμο, όμως με τον δικό του τρόπο και κατά καιρούς έρχονται στη δημοσιότητα τα νέα για τη συμβολή τους. Την ώρα που όλοι περιμένουν το σόου στο Netflix που φημολογείται ότι έχουν «κλείσει», πληροφορίες τους θέλουν να κανονίζουν κρυφές συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα του Hollywood και, συγκεκριμένα, με τον Tom Holland και τη Zendaya.

meghan markle prince harry tom holland zendaya6

Η συνάντηση Meghan – Harry με Tom Holland και Zendaya

Σύμφωνα με το Express, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προσέγγισαν τον Holland και τη σύντροφό του, Zendaya, για να συναντηθούν. Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε, αφήνοντας, μάλιστα, τον ηθοποιό εκστασιασμένο. «Ο Tom δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Harry ούτε του είχε μιλήσει ποτέ στη ζωή του, οπότε δεν ήξερε τι ήθελαν», είπε φίλος του Harry στην DailyMail.

meghan markle prince harry tom holland zendaya4

Ποιος είναι, τελικά, ο λόγος της συνάντησης;

Όταν ακούς ότι η Meghan και ο Harry ζητούν συνάντηση με τον Tom Holland και τη Zendaya, αναμενόμενα αναρωτιέσαι ποια μπορεί να είναι η αιτία. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ήδη ότι στο πρόγραμμα βρίσκονται τηλεοπτικά σχέδια, δε φαντάζει και τόσο εξωπραγματικό να σκέφτονται το ζευγάρι των ηθοποιών για κάποιο από αυτά.



Να είναι μία guest εμφάνιση; Ή μία μεγαλύτερη συνεργασία; Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί, μάλλον το κοινό έχει να περιμένει κάποια επαγγελματική συνεργασία μεταξύ των δύο ζευγαριών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Κινδυνεύουν να χάσουν το μνημόσυνο για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Meghan Markle: 3 εκατομμύρια δολάρια έβγαλαν τα trolls στην πλάτη της από βίντεο μίσους στο YouTube

Ο πραγματικός λόγος που το Παλάτι δε θέλει τη Meghan Markle και τον Harry στους εορτασμούς