Chelsy Davy: Η ξανθιά καλλονή που αγάπησε ο πρίγκιπας Harry πριν τη Meghan έγινε μαμά

Πατούλια Κατερίνα
Chelsy Davy: Η ξανθιά καλλονή που αγάπησε ο πρίγκιπας Harry πριν τη Meghan έγινε μαμά

Μαμά έγινε η Chelsy Davy, η ξανθιά καλλονή από τη Νότιο Αφρική, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη θυελλώδη σχέση με τον πρίγκιπα Harry.

Κάποτε υπήρξε το θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη Βρετανία. Σήμερα όμως η Chelsy Davy ζει μια ήρεμη ζωή και τα νέα είναι ευχάριστα για την ξανθιά καλλονή που κάποτε έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Harry.

Μαμά για πρώτη φορά η Chelsy Davy

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Davy έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με το όνομα Leo μέσα στον Ιανουάριο, καρπό της σχέσης της με τον Sam Cutmore-Scott. H Davy δεν μίλησε ποτέ για την εγκυμοσύνη της αλλά ούτε και για τη σχέση της με τον διευθυντή στα ξενοδοχεία Bijou Collection και απόφοιτο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.



Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι αν το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί ενώ οι πληροφορίες τους θέλουν να μένουν μαζί στο Chiswickτου Δυτικού Λονδίνου ενώ το μωρό φέρεται να ήρθε στον κόσμο στο νοσοκομείο Westminster του Τσέλσι.

Η Davy, υπήρξε μεγάλος έρωτας του πρίγκιπα Harry και διατήρησαν φιλικές σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους ενώ έδωσε το παρών και στον γάμο του στις 19 Μαΐου 2018.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή το 2020, η Davy είχε πει στο περιοδικό Tatler πως υπάρχει ένας ξεχωριστός άντρας στη ζωή της αλλά η ίδια είχε επικεντρωθεί στα κοσμήματα που έφτιαχνε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη με όλα, κάνω κάτι στην Αφρική (έχει γεννηθεί στη Ζιμπάμπουε) και είμαι ενθουσιασμένη με ό,τι δημιουργώ, όλα έχουν μπει στη θέση τους», είχε πει τότε η Davy.


https://www.instagram.com/p/B1dsip7H626

Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο με την Meghan Markle

Chelsy Και Harry ήταν μαζί επί σειρά ετών

Η Chelsy διατηρούσε σχέση με τον Harry επί 7 χρόνια, μέχρι το 2010 όπου χώρισαν οριστικά, μένοντας ωστόσο φίλοι.
Στην ιστορία έχει μείνει το τελευταίο τηλεφώνημα ανάμεσα στον πρίγκιπα και την πρώην του, μια εβδομάδα πριν τον γάμο του.

Όπως φαίνεται, ο Harry ανακάλυψε αργά πως η Chelsy ήταν καλεσμένη μόνο στο γάμο και όχι στην δεξίωση και με το τηλεφώνημα που έγινε έκλεισε οριστικά ο ερωτικός δεσμός των δύο νέων που ξεκίνησε το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2010.

«Ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα στο οποίο και οι δύο συνειδητοποίησαν πως ο Harry προχώρησε στη ζωή του. Η Chelsy ήταν έντονα συναισθηματική και ξέσπασε σε κλάματα και παρ’ ολίγο να μην πάει στον γάμο», τόνισε το 2018 πηγή του Vanity.

Τελικά, η Davy αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην της κι έφτασε μάλιστα μαζί με την έτερη πρώην Cressida Bonas στην εκκλησία.

Το βλέμμα της Davy στην εκκλησία- ήταν έτοιμη να κλάψει- σύντομα έγινε viral!


https://www.instagram.com/p/BjAFhdRFOxK

f