Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο με την Meghan Markle

Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο με την Meghan Markle

Η Chelsy δάκρυσε!

Μπορεί η Cressida Bonas, η πιο πρόσφατη πρώην αγαπημένη του Harry, πριν το δεσμό με τη Meghan Markle, να μην είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στο γάμο του πρίγκιπα, δεν φαίνεται να συνέβη το ίδιο με την Chelsy Davy.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, η 32χρονη πρώην αγαπημένη του Harry βίωσε ένα έντονο και φορτισμένο συναισθηματικά τηλεφώνημα με τον πρίγκιπα, μια εβδομάδα πριν τον βασιλικό γάμο.

Όπως φαίνεται, ο Harry ανακάλυψε αργά πως η Chelsy ήταν καλεσμένη μόνο στο γάμο και όχι στην δεξίωση και πηγή του περιοδικού υποστηρίζει πως στο τηλεφώνημα που έγινε έκλεισε οριστικά ο ερωτικός δεσμός των δύο νέων που ξεκίνησε το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2010.

Διάβασε ακόμα: Η πρώην του Harry αποκαλύπτει τι την άγχωσε στο γάμο του πρίγκιπα με την Meghan Markle

«Ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα στο οποίο και οι δύο συνειδητοποίησαν πως ο Harry προχώρησε στη ζωή του. Η Chelsy ήταν έντονα συναισθηματική και ξέσπασε σε κλάματα και παρ’ ολίγο να μην πάει στον γάμο», τονίζει πηγή του Vanity.

Τελικά, η Davy αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην της κι έφτασε μάλιστα μαζί με την έτερη πρώην Cressida Bonas στην εκκλησία.
Το βλέμμα της Davy στην εκκλησία- ήταν έτοιμη να κλάψει- σύντομα έγινε viral!


https://www.instagram.com/p/BjAFhdRFOxK