Η συμβουλή της Diana στην Kate Middleton για τον γάμο της με τον πρίγκιπα William

Η συμβουλή της Diana στην Kate Middleton για τον γάμο της με τον πρίγκιπα William

Η Diana είχε καταγράψει σε κασέτες αυτά που ήθελε να πει σε περίπτωση που «έφευγε» νωρίτερα.

Η πριγκίπισσα Diana ήταν το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας. Γιατί πολύ απλά ήθελε περισσότερο να είναι ένας «καθημερινός» άνθρωπος παρά το βασιλικό μέλος που τηρεί πιστά όλους τους κανόνες και τα πρέπει.

Η Lady D. μπορεί να μην είχε τη συζυγική σχέση που θα ήθελε με τον πρίγκιπα Κάρολο, όμως, με τα παιδιά της -τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry- είχε εξαιρετική σχέση. Τα λάτρευε και τη λάτρευαν. Περνούσαν χρόνο μαζί και ήταν πολύ δεμένοι. Γι’ αυτό και δε μας κάνει καμία εντύπωση που τους είχε αφήσει μαγνητοφωνημένες κασέτες για τις συζύγους τους. Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Express.



Οι μαγνητοφωνημένες κασέτες της πριγκίπισσας Diana για τις συζύγους των γιων της

Πηγή μετέφερε όλα όσα γνώριζε επί του θέματος και εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Diana πίστευε πως θα πεθάνει νέα, εξ ου και ήθελε να προνοήσει.

«Όσο απίστευτο κι αν ήταν, η Diana γνώριζε ότι θα πέθαινε νωρίς. Πίστευε στον πνευματικό κόσμο και στα τηλεπαθητικά γεγονότα. Μου είπε ότι έφτιαξε τις κασέτες για την ημέρα που δε θα ήταν πια εκεί να βοηθήσει τα αγόρια της. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι μέρος της ζωής τους, ακόμα και αφότου θα είχε φύγει. Το βρήκε πολύ έξυπνη ιδέα και της άρεσε η ιδέα να είναι αυτό που αποκαλούσε ‘γκρινιάρα μαμά από την άλλη πλευρά’. Της φαινόταν διασκεδαστικό. Θυμάμαι μερικά κομμάτια ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό. Εξεπλάγην που τις έπαιξε (τις κασέτες) σε εμένα. Και, όταν τελείωσε, συζητούσαμε για το κορίτσι που θα παντρευόταν ο William. Πίστευε ότι η νύφη θα ήταν όμορφη, έξυπνη και ανεξάρτητη. Και είχε δίκιο. Η Kate είναι όλα αυτά και παραπάνω», είπε.

dianas advice william kate

Η Diana, επίσης, άφησε και μία συμβουλή στην Kate: «Για να επιβιώσει ο γάμος σας από τη δημοσιότητα και τις προσωπικές πιέσεις της βασιλικής ζωής, θα χρειαστεί υπομονή, συμβιβασμούς, κατανόηση, εμπιστοσύνη, πίστη και, φυσικά αγάπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Meghan Markle εμφανίστηκε με το βραχιόλι της Diana στο Freedom Gala (photos)

Πριγκίπισσα Diana: Ό,τι και να λένε αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτάς της ζωής της

Η εμμονή που είχαν ο William και ο Harry όταν ήταν μικροί προβλημάτιζε την πριγκίπισσα Diana