Η εμμονή που είχαν ο William και ο Harry όταν ήταν μικροί προβλημάτιζε την πριγκίπισσα Diana

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η εμμονή που είχαν ο William και ο Harry όταν ήταν μικροί προβλημάτιζε την πριγκίπισσα Diana

Το μεγάλωμα των παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν είσαι μια πριγκίπισσα.

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η πριγκίπισσα Diana άγγιξε (και άλλαξε) τις ζωές πολλών ανθρώπων με το έργο της. Ωστόσο, παρά τη φήμη και τους τίτλους της, ο πιο σημαντικός ρόλος στη ζωή της ήταν πάντα η μητρότητα. Η ανατροφή των δύο παιδιών της, William και Harry, ήταν ο σκοπός της ζωής της. «Ζω για τους γιους μου», είπε κάποτε, σύμφωνα με τη HuffPost. «Θα ήμουν χαμένη χωρίς αυτούς».

Η πριγκίπισσα Diana ξεκαθάρισε ότι μεγάλωνε τα παιδιά της ώστε να γίνουν καλοί άντρες και μπαμπάδες, οι οποίοι θα έδειχναν ενσυναίσθηση για τους άλλους. «Θα αγωνιστώ για τα παιδιά μου σε οποιοδήποτε επίπεδο, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους ως άνθρωποι αλλά και ως βασιλείς, στα δημόσια καθήκοντά τους», είχε δηλώσει.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά

Ενώ η Diana ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε ό,τι μπορούσε για να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπε ο κόσμος τη βασιλική οικογένεια, ήταν επίσης πολύ προσεκτική στον τρόπο που μεγάλωνε τα παιδιά της (ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, το 1992).


https://www.instagram.com/p/CUc8JmUsBWg

Πρόσφατα, η εμβληματική παρουσιάστρια ειδήσεων Katie Couric μοιράστηκε μια συνάντηση που είχε με την πριγκίπισσα, λίγους μήνες πριν από το θάνατο της.

Η πριγκίπισσα Diana ζητούσε συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών της

diana4 copy

Σύμφωνα με το Yahoo, η Katie Couric μίλησε για ένα γεύμα που είχε με την πριγκίπισσα Diana το 1996. Η Couric έγραψε για τη συνάντηση αυτή στο βιβλίο της με τίτλο «Going There». Στις σελίδες του η παρουσιάστρια ειδήσεων αποκάλυψε ότι καθόταν δίπλα στην Diana κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, στο οποίο η πριγκίπισσα παρευρέθηκε με την ελπίδα να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Couric αποκάλυψε ότι έκανε ένα κομπλιμέντο στην πριγκίπισσα για να σπάσει τον πάγο και σύντομα κουβέντιασαν για τα παιδιά τους. Η Diana μάλιστα ζήτησε από την Couric κάποιες συμβουλές: «Πώς εμποδίζετε τα παιδιά σας να βλέπουν πολύ τηλεόραση;», φαίρεται να ρώτησε η Diana . «Περνάω πολύ άσχημα με τον William και τον Harry».



Η Couric είπε στην Diana να «κρύψει το τηλεκοντρόλ» από τα αγόρια. Η Couric έγραψε επίσης πως η πριγκίπισσα της εκμυστηρεύθηκε πως δεν ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή θα «πήγαινε σε ένα άδειο σπίτι», μετά το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο τον Αύγουστο του 1996.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι...