Η μυστική συνάντηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με τη βασίλισσα στο Λονδίνο

Πατούλια Κατερίνα

Οι Sussexes έκαναν ένα βήμα πίσω και είδαν από κοντά τη βασίλισσα σε μια επίσκεψη μυστική από τους παπαράτσι.

Όλοι απορούσαν για το αν, λίγο μετά ή λίγο πριν τα Invictus Games στη Χάγη, αυτό το Σαββατοκύριακο, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα έσπαγαν το εμπάργκο προς την Βρετανία και θα επισκέπτονταν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η επίσκεψη έγινε αλλά ήταν ινκόγκνιτο

Harry και Meghan συμπλήρωσαν πριν έναν μήνα δύο χρόνια από την παραίτησή τους από τα royal καθήκοντά τους. Κι επειδή οι Sussexes ήξεραν καλά πως το κυνηγητό των παπαράτσι θα ήταν μεγάλο μετά τα Invictus Games, κατάφεραν και ταξίδεψαν μυστικά ως τη Βρετανία όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τη βασίλισσα.

Meghan και Harry μας τρολάρουν! Επιστρέφουν στην Ευρώπη αλλά όχι στη Βρετανία

Το ζευγάρι επισκέφτηκε και τον πρίγκιπα Κάρολο στο Windsor, στην πρώτη συνάντηση της Meghan με τον πεθερό της και τη γιαγιά του Harry από τον Νοέμβριο του 2019, όταν η Markle παρέα με τον Archie έφυγε για τις γιορτές των Ευχαριστιών για τον Καναδά και με σκοπό να επιστρέψει ξανά στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020.

Παραμένει άγνωστο αν οι Sussexes είχαν μαζί τους στο ταξίδι τα παιδιά τους, τον σχεδόν 3 ετών Archie και την 10 μηνών Lilibet Diana.

Τουρίστες εντόπισαν τους Sussexes

Και μπορεί η επίσκεψη στη βασίλισσα να είναι απόρρητη, μιας και εκκρεμεί ακόμα η διαμάχη του πρίγκιπα Harry με την αστυνομία της Βρετανίας για την ασφάλειά του ίδιου και της οικογένειάς του επί βρετανικού εδάφους, όμως ένα γκρουπ τουριστών σε λεωφορείο εντόπισε το ζευγάρι στο Windsor, οι οποίοι και χαμογέλασαν και χαιρέτησαν τους θαυμαστές τους.

Οι τουρίστες ήξεραν πως στην τελετή αυτή θα έδινε το παρών ο Κάρολος και η Καμίλα αλλά δεν περίμεναν να δουν και τον Harry με τη Meghan. Η Maundy Thursday, η τελετή στην οποία εμφανίστηκαν οι Sussexes είναι ιδιαίτερης σημασίας για την Ελισάβετ, μιας και αποτελεί μια τελετή συγχώρεσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle: Η πρόβλεψη που ξαφνιάζει

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης