Ένας αναλυτής είπε για τη Meghan Markle αυτό που πολλοί σκέφτονται

Ένας αναλυτής είπε για τη Meghan Markle αυτό που πολλοί σκέφτονται

Οι Sussexes έχουν πάει στην Αμερική να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, όμως, ακόμη κάποιοι ασχολούνται με τη ζωή στο παλάτι.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν εξαρχής ένα από τα πιο αγαπημένα βασιλικά ζευγάρια στη δημοφιλία του κόσμου. Οι Sussexes, όμως, το 2020, αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μεγαλώσουν την οικογένειά της στην Αμερική. Έκτοτε, κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια, η ευτυχία τους είναι εμφανής. Το ίδιο και η διαφορά στην ενέργειά τους από τότε που δε ζουν πια στο παλάτι.

Τώρα, όμως, έρχεται στην επιφάνεια ένα άλλο θέμα που έχει να κάνει με τη δημοφιλία της ίδιας της Meghan. Ο Αμερικανός σχολιαστής Lee Cohen μίλησε για το κατά πόσο η Markle θα είχε την απήχηση που έχει τώρα στο κοινό αν δεν είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry.



Η Meghan Markle δε θα ήταν τόσο διάσημη αν δεν είχε παντρευτεί τον Harry

Τι κι αν είχε βασικό ρόλο σε μία εξαιρετικά επιτυχημένα σειρά -Suits-, ο Cohen πιστεύει πως η Meghan Markle δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να είναι τόσο δημοφιλής αν δεν είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry.

«Έχουν κερδίσει την περιφρόνησή μου επειδή έχουν συμπεριφερθεί άσχημα στην οικογένεια του Harry σε όλο αυτό. Δε νομίζω πως είναι καθόλου παραγωγικό για αυτούς το να κριτικάρουν τη βασιλική οικογένεια. Πήραν ακριβώς αυτό που ήθελαν. Αποσύρθηκαν, έχουν ήδη την κακή φήμη. Σίγουρα ποτέ δε θα είχαν πάρει αυτό το επίπεδο δημοφιλίας που έχει (εκείνη) αυτήν τη στιγμή, αν δεν είχε παντρευτεί μέσα σε αυτήν την οικογένεια», είπε ο Cohen, σύμφωνα με το Express.

meghan markle prince harry wedding6

Πλέον, οι Sussexes εκμεταλλεύονται τη δημοφιλία που τους έχει δοθεί για να επενδύσουν στο μέλλον. Στην παρούσα φάση, εκκρεμούν συμφωνίες εκατομμυρίων με το Netflix και το Spotify και ποιος ξέρει τι άλλο θα αποφασίσουν στην πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφαντοι οι Sussexes από τα Oscars: Γιατί δεν εμφανίστηκαν Meghan και Harry

Είναι οριστικό (και σκανδαλώδες): Meghan και Harry δε θα πάνε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του