Είναι επίσημο! Η Καμίλα πήρε τη θέση της Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Είναι επίσημο! Η Καμίλα πήρε τη θέση της Meghan Markle

Η Καμίλα φαίνεται πως έχει κερδίσει οριστικά την εμπιστοσύνη της Ελισάβετ και αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι.

Μετά την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια, η Meghan Markle πήρε ως δώρο από τη βασίλισσα τον τίτλο του patron, της κεφαλής του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας.

Η εμπλοκή της Meghan στο Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας

Τον Φεβρουάριο του 2020, το Εθνικό Θέατρο εξηγούσε με ανακοίνωσή του πως παρά το Megxit, η δούκισσα του Sussex θα συνέχιζε να έχει εμπλοκή σε διάφορες αποφάσεις διοικητικού χαρακτήρα.

Τον Φεβρουάριο του 2021 όμως, όταν η Meghan και ο Harry πήραν τον χρόνο των δύο ετών για να ανακοινώσουν στη βασίλισσα την οριστική παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα, οι τίτλοι που έφεραν επέστρεψαν στη βασίλισσα, ανάμεσά τους κι εκείνος της Markle ως patron του Εθνικού Θεάτρου.

Δύο χρόνια μετά την παραίτηση της Markle από τα royal καθήκοντά της, ήρθε η ώρα, το Εθνικό Θέατρο να βρει άλλη κεφαλή κι αυτή ανακοινώθηκε ήδη.

Η Καμίλα στη θέση της Meghan



Η μελλοντική σύζυγος- βασίλισσα διαδέχτηκε τελικά την 40χρονη Markle στο Θέατρο της Βρετανίας

«Είναι τιμή μας να υποδεχόμαστε τη δούκισσα της Κορνουάλης ως κεφαλή του Εθνικού Θεάτρου. Η δούκισσα μοιράζεται την πεποίθησή μας πως το θέατρο εμπλουτίζει τις ζωές μας με πολλούς τρόπους και πως όλοι πρέπει να έχουμε πρόσβαση στις τέχνες και τη δημιουργία, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Η Δούκισσα έχει υποστηρίξει τη βιομηχανία του θεάματος και στην πανδημία και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε την Αυτού εξοχότητά της στα χρόνια που θα έρθουν», τόνισε η ανακοίνωση.

Έξαλλη η Meghan Markle με τη νέα επίθεση του πατέρα της στον Harry μέσα από το Youtube


https://www.instagram.com/p/CbPgB35oBtZ

Πάντως η Meghan δεν πρέπει να τα έχει βάψει μαύρα μιας και ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της Markle με το Spotify, με το οποίο είχε δημιουργήσει μόλις ένα podcast τον Δεκέμβριο του 2020 και λίγο πριν την έλευση της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Φάρσα ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ: Η διάψευση του viral δημοσιεύματος