Meghan και Harry μας τρολάρουν! Επιστρέφουν στην Ευρώπη αλλά όχι στη Βρετανία

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry μας τρολάρουν! Επιστρέφουν στην Ευρώπη αλλά όχι στη Βρετανία

Οι Sussexes ανακοίνωσαν πως επιστρέφουν στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Θυμάσαι που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν μπει σε δικαστική διαμάχη με την αστυνομία της Βρετανίας εξαιτίας της έλλειψης ασφάλειας που έχουν; Θυμάσαι πως η Meghan έχει δύο χρόνια να επισκεφτεί την Ευρώπη εξαιτίας του δράματος με την παραίτηση από τα royal καθήκοντά της με τον Harry;

Ε, ήρθε η ώρα για την Markle να επιστρέψει στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο και να βρεθεί στο πλευρό του Harry στη Χάγη όπου και θα πραγματοποιηθούν τα Invictus Games του 2020 τα οποία είχαν ακυρωθεί τα δύο τελευταία χρόνια εξαιτίας του κορονοϊού.

Η μεγάλη επιστροφή της Markle

Οι αγώνες Invictus για τους βετεράνους που έχουν τραυματιστεί ή και ακρωτηριαστεί στη μάχη ήταν ένα όραμα που είχε ο πρίγκιπας όταν επέστρεψε από τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Το τουρνουά θα διαρκέσει μια εβδομάδα στη Χάγη αλλά όλα δείχνουν πως τα παιδιά των Sussexes, ο Archie και η Lilibet δεν θα ταξιδέψουν μαζί τους.

Παραμένει επίσης άγνωστο αν ο Harry, εφόσον θα βρίσκεται στην Ευρώπη ως κεφαλή των Invictus, τα οποία στηρίζει και το Παλάτι και η βασιλική οικογένεια, θα ταξιδέψει ως τη Βρετανία, κάτι που δεν έκανε για το μνημόσυνο του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Σου θυμίζουμε πως ο Harry έχει προσφερθεί ο ίδιος να πληρώσει την αστυνομία της Βρετανίας υποστηρίζοντας πως στην τελευταία επίσκεψή του στο Λονδίνο, η προσωπική του ασφάλεια υπονομεύτηκε στη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού event και ο ίδιος ένιωσε ακάλυπτος.

https://www.instagram.com/p/CT1pxHwqk1H

Έρχονται δύσκολες στιγμές

Μικρή είναι η ενημέρωση που έχουμε για τους Sussexes που ζουν και δραστηριοποιούνται πια στο μακρινό Montecito της Καλιφόρνια αλλά μια διάσημη αστρολόγος επωνύμων, η Emili Adame μίλησε στο ToDiForDaily και προέβλεψε πως έρχονται δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι.

Η Adame τόνισε πως από τον γάμο τους, είχε προβλέψει πως η σχέση του ζευγαριού δεν θα κρατήσει μια ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle: Η πρόβλεψη που ξαφνιάζει