Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle: Η πρόβλεψη που ξαφνιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle: Η πρόβλεψη που ξαφνιάζει

Οι Sussexes θα συμπληρώσουν τέσσερα χρόνια γάμου αλλά το μέλλον φαίνεται πως θα είναι δύσκολο.

Στις 19 Μαΐου 2022, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, θα γιορτάσουν τέσσερα χρόνια γάμου, από την ημέρα εκείνη που ενώθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Κι ενώ η επέτειος πλησιάζει, στα τέσσερα αυτά χρόνια δεν έγιναν και λίγα πράγματα. Δύο παιδιά, δύο μετακομίσεις και η μεγάλη κόντρα με τη βασιλική οικογένεια, μπορούν να συνοψίσουν τη ζωή των Sussexes από τον βασιλικό τους γάμο και μετά.

Έρχονται δύσκολες στιγμές

Μικρή είναι η ενημέρωση που έχουμε για τους Sussexes που ζουν και δραστηριοποιούνται πια στο μακρινό Montecito της Καλιφόρνια αλλά μια διάσημη αστρολόγος επωνύμων, η Emili Adame μίλησε στο ToDiForDaily και προέβλεψε πως έρχονται δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι.

Η Adame τόνισε πως από τον γάμο τους, είχε προβλέψει πως η σχέση του ζευγαριού δεν θα κρατήσει μια ζωή!



To χάος στη σχέση των Sussexes

«Έβλεπα όλη αυτή την ενέργεια, τους μπελάδες που έρχονταν μετά τον γάμο. Αυτό που συνεχίζω να βλέπω είναι το χάος. Βλέπω δύο δρόμους, ο ένας περιλαμβάνει την ίδια τη σχέση που κάποια στιγμή θα βρει τους δύο αυτούς ανθρώπους να απομακρύνονται συναισθηματικά. O Harry θα νιώθει το καθήκον απέναντι στα παιδιά του και δεν θα τα αφήσει, αλλά τα προβλήματα στη σχέση θα παραμείνουν».

Η αστρολόγος μίλησε και για τη Markle για την οποία τόνισε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ μπερδεμένη:

«Ο Harry θέλει να επιστρέψει αλλά εκείνη δεν το θέλει καθόλου, έχει άλλα σχέδια. Είπα και πριν μερικούς μήνες πως ο Harry σίγουρα ξύπνησε μια μέρα και κατάλαβε πως πολλές αποφάσεις πάρθηκαν για εκείνον χωρίς να τις καταλάβει»

«Ο πρίγκιπας έχει μια ενέργεια ενός είδους απρόσεκτου αυθορμητισμού, η οποία φαίνεται. Φαίνεται πως καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η σχέση με τον αδερφό του και θέλει να προσφέρει σε αυτή και νιώθω πως όλο αυτό τον πονάει. Η Meghan πάντως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια του Harry νιώθει πως κανείς δεν την υπολογίζει, δεν την ακούει και δεν την βλέπει, νιώθει πως ποτέ δεν θα την αντιμετωπίσουν σαν μία από αυτούς», τόνισε η αστρολόγος.

Και σίγουρα είναι δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε επιστροφή μετά από τη συνέντευξη στην Oprah με την Markle να παραδέχεται πως είχε ακόμα και σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή της όσο βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφαντοι οι Sussexes από τα Oscars: Γιατί δεν εμφανίστηκαν Meghan και Harry

Είναι οριστικό (και σκανδαλώδες): Meghan και Harry δε θα πάνε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του