Ερωτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle και η αποκάλυψη για την κόρη του Lilibet

Πατούλια Κατερίνα
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο πρίγκιπας Harry έδωσε όχι μία αλλά δύο συνεντεύξεις και οι αποκαλύψεις για τη Meghan και την κόρη του είναι πολλές. 

Λαλίστατος αποδείχτηκε ο πρίγκιπας Harry ο οποίος έδωσε δύο συνεντεύξεις στο πλαίσιο των Invictus Games που πραγματοποιούνται στη Χάγη και αποτελούν δημιούργημα του 37χρονου πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας μίλησε στο περιοδικό People Αμερικής και εκμυστηρεύτηκε πως οι αγώνες αυτές των τραυματισμένων βετεράνων, συνδέονται με έναν τρόπο με τη σχέση του με τη Meghan και την απόφασή του να κάνει οικογένεια.

Ο ρόλος του Harry ως μπαμπάς και σύζυγος

«Το ότι είμαι πια μπαμπάς, προσδίδει στο θέμα μια συναισθηματική διάσταση. Όταν ήμουν στον στρατό, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα έχω φύγει προτού αποκτήσω σύζυγο και παιδιά γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα λείπω τόσο πολύ από κοντά τους, τον κίνδυνο να τραυματιστώ και το ότι η ζωή τους θα άλλαζε για πάντα αν αυτό συνέβαινε. Κάθε μέλος της κοινότητας των Invictus έχει βιώσει όλα τα παραπάνω σε κάποιο βαθμό. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στους ίδιους και σε όσα θυσίασαν με τις οικογένειές τους με σκοπό να υπηρετήσουν το καθήκον», τόνισε ο Harry, ο οποίος εξήγησε το πώς η σχέση με την Markle άνθισε στους αγώνες Invictus του Τορόντο το 2017:

«Οι αγώνες στο Τορόντο ήταν η πρώτη φορά που βγήκαμε έξω επίσημα μαζί, μπορεί να ήμασταν ζευγάρι ήδη αλλά η επισημότητα ήταν διαφορετική. Ευτυχώς, αυτό συνέβη σε μια κοινότητα όπως αυτή των Invictus. Τώρα πέντε χρόνια μετά είμαστε στη Χάγη για τους πέμπτους Αγώνες Invictus ως γονείς δύο παιδιών που ζουν στις ΗΠΑ και πάντα ήθελα να μοιραστώ αυτές τις μοναδικές στιγμές με κάποιον ξεχωριστό και το να έχω τη Meg σημαίνει τα πάντα.

Οπότε καταλάβαμε πως ο Harry αποκαλεί χαϊδευτικά την Meghan ως Meg!

Η αποκάλυψη για τη Lilibet:

Στις 4 Ιουνίου, η κόρη των Sussexes, Lilibet Diana θα γίνει ενός έτους και ο υπερήφανος μπαμπάς της μίλησε για το νέο της κατόρθωμα, καθώς και για τον γιο του Archie που στις 6 Μαΐου θα γίνει τριών ετών.

«Η προτεραιότητα της Lili αυτό το διάστημα είναι συναγωνιστεί τον αδερφό της, έκανε και τα πρώτα βήματά της», τόνισε ο περήφανος μπαμπάς ο οποίος εξήγησε πως μίλησε στον Archie και για τους αθλητές που συμμετέχουν στα Invictus.

Πάντως, ο Harry δεν έμεινε βουβός και όσον αφορά τη γιαγιά του Ελισάβετ δίνοντας νέες λεπτομέρειες για το τι συνέβη στη συνάντησή τους. Όπως τόνισε ο Harry, η Ελισάβετ συνάντησε τον ίδιο και την Meghan και απόλαυσαν όλοι μαζί τσάι.

«Θέλω να έχει τους σωστούς ανθρώπους δίπλα της, που την προσέχουν. Ήταν πολύ ωραίο που την είδα ξανά από κοντά, είναι σε τέλεια φόρμα και πάντα κάνει χιούμορ μαζί μου», τόνισε ο Harry.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης