Όλες οι εμφανίσεις της Meghan Markle από την πρώτη επίσκεψη της στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλες οι εμφανίσεις της Meghan Markle από την πρώτη επίσκεψη της στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με το αψεγάδιαστο στυλ της στην πρόσφατη επίσκεψη της στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μία από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις, για όσους αγαπούν τους royals και παρακολουθούν το «οικογενειακό δράμα» της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας, η Meghan Markle ταξίδεψε στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ, συνοδεύοντας τον σύζυγο της Πρίγκιπα Harry. Η αφορμή ήταν τα Invictus Games, στην Χάγη της Ολλανδίας.

Πρόκειται για μία σειρά αγώνων για τους βετεράνους τραμαυτίες, οι οποίοι είχαν ακυρωθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας.

Πέρα, όμως, από τα διάφορα διαδικαστικά και τα δρώμενα των αγώνων, το πρόσωπο των ημερών ήταν αδιαμφισβήτητα η Meghan Markle, η οποία εντυπωσίασε στην πολυαναμενώμενη πρώτη εμφάνιση της στην Ευρώπη. Το στυλ της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο, όπως πάντα, με απλές και κομψές επιλογές, πιστές στο royalty style, παρόλο που δεν ακολουθεί πλέον το πρωτόκολλο.

Τα τέσσερα sophisticated looks της Meghan Markle.

Η Meghan Markle ήταν και είναι μία από τις πιο stylish royals, και παραμένει στο minimal-yet fancy- στυλ, παρόλο που δεν είναι πλέον αναγκασμένη να ακολουθεί όλους εκείνους τους στυλιστικούς κανόνες του παλατιού. Και οι τέσσερις εμφανίσεις της ήταν ιδιαίτερα απλές, με statement κομμάτια σε all time classic styling.

Την πρώτη μέρα εμφανίστηκε με ένα total white σύνολο, με το γνωστό power white suit, ένα ρούχο που έχει πάρει και συμβολική σημασία, αφού το έχουν φορέσει πολλές και διαφορετικές γυναίκες σε ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές. Το συγκεκριμένο κοστούμι ήταν Maison Valentino, όπως και η λευκή τσάντα της, που συνδυάστηκαν ιδανικά με τις Aquazzura λευκές γόβες της.

Netherlands Invictus Games

Το δεύτερο look της μπόνταρε στο casualty, με ένα κλασικό blue denim σε ίσια γραμμή, ένα μαύρο tweed blazer από την Celine και μαύρη mini shoulder bag με χρυσή αλυσίδα από τον ίδιο οίκο. Ολοκλήρωσε το outfit με δίχρωμες κλασικές μπαλαρίνες Chanel και μεγάλα aviator γυαλιά ηλίου.

Netherlands Invictus Games

Στην τελετή έναρξης των Invictus Games είδαμε την Meghan με ένα επίσημο, αλλά minimal σύνολο και πάλι σε ασπρόμαυρο. Ένα απλό tailored μαύρο παντελόνι και ένα of shoulder stretched κορμάκι από την Khaite NY, στο χρώμα της κρέμας. Η Meghan φρόντισε ωστόσο και τις λεπτομέρειες, με ένα ζευγάρι μαύρα mary janes από τον Manolo Blahnik και κοσμήματα του οίκου Cartier.

Netherlands Invictus Games

Στο τελευταίο της look πόνταρε επίσης στο denim, με ένα skinny blue denim, ένα λευκό σακάκι με ζώνη του Brandow Maxwell, camel suede γόβες και πάλι από τον Manolo Blahnik και λιτό accessorizing.

Netherlands Invictus Games