Το όνομα που θα είχε ο γιος της Meghan και του Harry αν δε λεγόταν Archie

Το όνομα που θα είχε ο γιος της Meghan και του Harry αν δε λεγόταν Archie

Ο Archie είναι ο πρωτότοκος γιος των Sussexes, αλλά δεν ήταν σίγουροι ότι θα του έδιναν αυτό το όνομα.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ολλανδία για τα Invictus Games, τους αθλητικούς αγώνες στους οποίους συμμετέχουν τραυματίες και άρρωστοι στρατιωτικοί, εν ενεργεία ή βετεράνοι, φιλοδοξώντας να αναδειχθεί το μαχητικό πνεύμα και τα όσα μπορούν να καταφέρουν μετά από έναν τραυματισμό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, ωστόσο, η Meghan αποκάλυψε σε μία συμμετέχουσα, τη Sherry McBrain, ότι δεν ήξεραν εξαρχής ότι θα έβγαζαν τον πρωτότοκο γιο τους -που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019- «Archie», αλλά υπήρχε άλλο ένα όνομα που είχε θέσει σοβαρή υποψηφιότητα.

Τα δύο ονόματα που σκέφτονταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry για τον γιο τους

Η Meghan Markle σε συζήτηση που είχε με τη McBrain εξομολογήθηκε τον προβληματισμό που είχαν με τον πρίγκιπα Harry σχετικά με το αν θα δώσουν ως πρώτο όνομα στον γιο τους το Archie ή το Harrison.

«(Η Meghan) έλεγε ‘Harrison, αυτό είναι το μεσαίο όνομα του Archie’. Είχαν μία συζήτηση, γιατί ο Harry και η Meghan δεν μπορούσαν να αποφασίσουν μεταξύ του Archie και του Harrison για πρώτο όνομα», είπε η Sherry, σύμφωνα με το US Weekly.

Το σχολείο του πρίγκιπα Archie δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που πηγαίνουν τα ξαδέρφια του

Το μήνυμα των Sussexes για το 2021 και την οικογένειά τους

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Harry και η Meghan μοιράστηκαν με το κοινό την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, την οποία συνόδευσαν με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

«Καλές γιορτές. Αυτόν τον χρόνο, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Lili μάς έκανε οικογένεια. Καθώς περιμένουμε το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες - από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ' αποδοχών: Team Rubicon, Καλώς ήρθες. US, Human First Coalition, Humanity Crew & Paid Leave For All, PL+US, Marshall Plan for Moms», είπε το ζευγάρι.