Ο πρίγκιπας Harry βούρκωσε για τα παιδιά του αλλά η γλώσσα σώματος πρόδωσε την αλήθεια

Ο πρίγκιπας Harry βούρκωσε για τα παιδιά του αλλά η γλώσσα σώματος πρόδωσε την αλήθεια
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Άλλα συμπεράσματα έβγαλε η ειδικός στη γλώσσα του σώματος για τον πρίγκιπα Harry και την αγαπημένη του Meghan Markle.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Χάγη, με αφορμή την έναρξη των αγώνων Invictus, δεν σχολιάστηκε απλά για την επιστροφή της δούκισσας του Sussex στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια αλλά και γιατί ο Harry έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά του, ειδικά όταν αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του.

Η ευχή για τη Lilibet και τον Archie

Μιλώντας για την ευχή που κάνει για τα δύο του παιδιά, ο Harry εξήγησε σε δύο παιδιά που ανέλαβαν τον ρόλο δημοσιογράφου, τον Jay, 12 ετών και την Sophia, 11 ετών, την ευχή που κάνει για την Lilibet και τον Archie καθημερινά.

harry_teras.JPG

Φανερά συγκινημένος, ο Harry είπε για τα παιδιά του, τα οποία έμειναν πίσω στην Καλιφόρνια:

«Θέλω να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν σε έναν πιο δίκαιο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ποτέ δεν είναι αλλά δεν θα ησυχάσω ποτέ ως γονιός, μέχρι να προσπαθήσω τουλάχιστον να κάνω τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μου. Γιατί είναι ευθύνη μας όλων μας ο κόσμος που έχει δημιουργηθεί. Και δεν νομίζω πως πρέπει να φέρνουμε στον κόσμο παιδιά εκτός κι αν έχουμε πάρει απόφαση να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για εκείνα. Δεν πρέπει να κλέψουμε το μέλλον τους», τόνισε ο Harry ο οποίος εξήγησε και το πόσο σημαντικό είναι οι επόμενες γενιές να καταλάβουν την έννοια του καθήκοντος και συμπλήρωσε:

«Η ζωή έχει να κάνει με το καθήκον, το να υπηρετούμε τους άλλους, να είμαστε ευγενικοί, η φιλία σημαίνει τα πάντα».

Μίλησε η γλώσσα του σώματος:

Η Meghan ήταν εκείνη που φώναξε τον Harry στη σκηνή της τελετής έναρξης των Αγώνων για τους τραυματίες και βετεράνους στρατιώτες, μιλώντας με συγκίνηση για τον πρίγκιπα:

«Είναι εξαιρετική τιμή να σας φέρω κάποιον που θέλετε να δείτε, που πέρασε τόσες άγρυπνες νύχτες και πρωινά για να οργανώσει τους αγώνες όσο πιο τέλειους μπορεί για εσάς, δεν θα μπορούσα να τον αγαπώ και να τον σέβομαι περισσότερο και ξέρω πως όλοι νιώθετε το ίδιο, ειδικά εσείς που υπηρετήσατε μαζί του δέκα χρόνια στο Αφγανιστάν. Είναι ο Ιδρυτής των αγώνων και πατέρας των δύο παιδιών μας, της Lili και του Archie, υποδεχτείτε τον υπέροχο σύζυγό μου, πρίγκιπα Ηarry, δούκα του Sussex».

https://www.instagram.com/p/CccbhpfAtO4

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς τόνισε πάντως πως ο Harry επέδειξε «τρόμο και ταπεινότητα» και ταυτόχρονα ήθελε να δείχνει πως «casual και γεμάτος αυτοπεποίθηση», που υποδεικνύεται από το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του.

Εν τω μεταξύ, η Meghan φάνηκε να αναζητά την αγάπη του κοινού, που μάλλον της έλειψε πολύ τόσους μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, το Twitter «δίκασε» τους Sussexes για την εμφάνιση αυτή.