Ο πρίγκιπας Harry καλόπιασε την Ελισάβετ και η εξέλιξη δεν μας ξάφνιασε

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry καλόπιασε την Ελισάβετ και η εξέλιξη δεν μας ξάφνιασε
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Και τη συνάντηση επιβεβαίωσε ο Harry και στο Ιωβηλαίο προσκλήθηκε και κερδισμένος βγήκε.

Οι φήμες ήθελαν την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να έχουν ήδη επισκεφτεί ιδιωτικά και ανεπίσημα την βασίλισσα Ελισάβετ.

Και για να μην μας αφήσει με την απορία, ο Harry αποφάσισε να μιλήσει για την κατά τα άλλα μυστική αυτή συνάντηση με τη γιαγιά του, λίγες μόλις εβδομάδες μετά το μνημόσυνο του παππού του Φίλιππου που τόσο τον αγαπούσε.

Τι είπε ο Harry για τη συνάντηση με τη βασίλισσα;

«Η Ελισάβετ μου έδωσε πολλά μηνύματα για την ομάδα της Βρετανίας τα οποία τα έχω δώσει ήδη. Ήταν πολύ ωραίο που την είδα και είμαι σίγουρος πως θα ήθελε πολύ να έρθει εδώ εφόσον μπορούσε», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας.

O Ηarry πάντως εξήγησε όσον αφορά την συνομιλία με τη γιαγιά του πως αυτή επικεντρώθηκε στο ταξίδι του πρίγκιπα στη Χάγη και να αναφέρθηκε στο εάν η βασίλισσα δέχτηκε και την Markle.

Ήρθε και η πρόσκληση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Με τη συνάντηση αυτή οι Sussexes εξασφάλισαν πια την πολυπόθητη πρόσκληση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον Ιούνιο, εφόσον βέβαια έχει λυθεί το θέμα με την ασφάλεια του Harry και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πηγή της Page Six, οι Sussexes καίγονταν για μια νίκη και η πρόσκληση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ήταν αυτό που χρειάζονταν.

O Ηarry με τη Meghan θα βρεθεί πιθανότατα και στο μπαλκόνι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, χωρίς κανείς να γνωρίζει το πού θα κάθεται ενώ τονίζεται πως παρά την πρόσκληση, οι Sussexes δεν θα έχουν κανέναν επίσημο ρόλο σε αυτή τη γιορτή για τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Harry βούρκωσε για τα παιδιά του αλλά η γλώσσα σώματος πρόδωσε την αλήθεια

Τι γνωρίζουμε για τη μυστική επίσκεψη

Harry και Meghan συμπλήρωσαν πριν έναν μήνα δύο χρόνια από την παραίτησή τους από τα royal καθήκοντά τους. Κι επειδή οι Sussexes ήξεραν καλά πως το κυνηγητό των παπαράτσι θα ήταν μεγάλο μετά τα Invictus Games, κατάφεραν και ταξίδεψαν μυστικά ως τη Βρετανία όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τη βασίλισσα.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε και τον πρίγκιπα Κάρολο στο Windsor, στην πρώτη συνάντηση της Meghan με τον πεθερό της και τη γιαγιά του Harry από τον Νοέμβριο του 2019, όταν η Markle παρέα με τον Archie έφυγε για τις γιορτές των Ευχαριστιών για τον Καναδά και με σκοπό να επιστρέψει ξανά στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020.

Harry και Meghan ΔΕΝ συναντήθηκαν με την Kate και τον William ενισχύοντας τις φήμες για τη μεταξύ τους κόντρα.