Οι πρωτότυπες ευχές της Kate και του William στην γιαγιά Ελισάβετ και το Q&A στο Instagram

Κατερίνα Μπούσιου
Οι πρωτότυπες ευχές της Kate και του William στην γιαγιά Ελισάβετ και το Q&A στο Instagram

Εκτός από το τυπικό «happy birthday» το οποίο της ευχήθηκαν μέσω τηλεφώνου ο εγγονός της William έδειξε την αγάπη του και με έναν άλλο τρόπο. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης γιορτάζει σήμερα τα 96 της χρόνια. Ο λαός της στην Βρετανία, τιμά τα γενέθλιά της, αλλά τα βλέμματα όλων ήταν και στις ευχές τις οποίες τις έδωσαν οι αγαπημένοι της συγγενείς. Για εκείνους δεν είναι μόνο η βασίλισσα αλλά η αγαπημένη γιαγιά και προγιαγιά.

https://www.instagram.com/p/CcllJjSs30h

Με τον Louis στην αγκαλιά της

Θα μπορούσαν να επιλέξουν μία επίσημη φωτογραφία της, αλλά ο William και η Kate αποφάσισαν να δώσουν έναν πιο προσωπικό τόνο στην φωτογραφία την οποία δημοσίευσαν στο προφίλ τους στο Instagram για να ευχηθούν στην γιαγιά Ελισάβετ. Και ενώ στην πρώτη είναι οι τρεις τους, στην δεύτερη είναι με τα εγγόνια της και τον Φίλιππο. Και αν προσέξετε στην αγκαλιά της κρατά το δισέγγονο της και γιο τους, τον 4χρονο Louis, ο οποίος έχει σε 3 μέρες τα γενέθλια του.

Για τον δούκα και την δούκισσα του Cambridge, η Ελισάβετ δεν παύει να είναι η γιαγιά της οικογένειας, η προγιαγιά για την ακρίβεια, αφού έχει συνολικά 12 δισέγγονα. Στις προσωπικές της οικογενειακές στιγμές, υπήρξε πάντα ένας τρυφερός άνθρωπος, γεμάτη χιούμορ, η οποία δεν χαλούσε ποτέ χατήρι στα παιδιά, στα εγγόνια και στα δισέγγονά της. Στο μέγα πάντως ερώτημα, τι δώρο προτιμά η βασίλισσα για τα γενέθλιά της, η απάντηση είναι πως θέλει κάτι συμβολικό και σε καμία περίπτωση ακριβό. Η επίδειξη πλούτου και τελειότητας δεν την έβρισκε ποτέ σύμφωνη.

Πάντως το επίσημο προφίλ της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, αποφάσισε να κάνει και ένα πρωτότυπο Q&A για τους πιστούς θαυμαστές, για να τεστάρουν τις γνώσεις τους σε ότι αφορά την βασίλισσα Ελισάβετ. Σε μία μάλιστα ερώτηση και στην τελική απάντησή της στην συνέχεια, μάθαμε πως η βασίλισσα στέλνει προσωπική γενέθλια κάρτα σε όποιο πολίτη της χώρας της ή της κοινοπολιτείας, κλείνει τα 100 του χρόνια. Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί μερικές από τις ερωτήσεις.